INFORMACE MŠ DOBĚTICE > AKTUALITY
 

Zřizovatelem příspěvkové organizace:
Statutární město Ústí nad Labem


Vítáme Vás na stránkách mateřské školy Dobětice. Podívejte se na základní informace o naší mateřské škole. Pomocí internetu nás můžete snadno kontaktovat.

Jsme fakultní mateřskou školou Univerzity Jana Evangelisty Purkyně

Můžete se dozvědět něco o programu a nadstandardních aktivitách, které naše mateřská škola Vašim dětem nabízí. V zařízení, které se stará o tolik dětí je důležitá organizace

Naše mateřská škola chystá různé zábavné a výchovné akce pro Vaše děti. Nejen z těchto akcí, ale i z prací dětí je připravena galerie, kde se můžete podívat jak se dětem ve školce líbí. Ke spokojenosti patří také péče o malé jedlíky.


Telefon pavilon A: 475 623 535
1.A berušky 724 242 176
2.A medvídci 727 902 648
3.A žabičky 727 902 647
4.A čertíci 727 902 649
Telefon pavilon B: 475 623 513
1.B kytičky 727 902 645
2.B kočičky 727 902 644
3.B rybičky 724 031 273
4.B vrabčáci 727 902 643
E-mail: info (at) ms-dobetice.cz

ID datové schránky: 556zjpa

Informace o přístupnosti webu

OHLASY

Máte-li nějaký dotaz, nebo chcete-li nám zanechat nějaký vzkaz, využijte k tomu následující nástěnku.

Vaše jméno:
Vaše příjmení:
E-mail:
Opište prosím kód z obrázku:
18:13 6.7.2022
Miluše Ševčíková (e-mail)
Vážená paní ředitelko,

chtěla bych Vám tímto moc poděkovat za Vaši vstřícnost a ochotu...
MŠ Dobětice je TOP školka, Nicolka měla tu možnost, u Vás strávit čtyři krásné roky,
i když to pro všechny bylo někdy dost náročné, vzhledem k diagnóze Nicol, paní učitelky si vždy dokázaly hravě poradit.
Děkuji tímto celému kolektivu z budovy B, včetně paní kuchařek a uklizeček.
Zejména velké poděkování patří paním učitelkám z třídy Rybiček, Lucince a Táničce, posléze paní asistence Evičce,
kde Nicolka strávila 3 roky, děkuji jim tímto za pomoc, rady, úžasný individuální přístup, podporu a lidskost...
Jsem si vědoma, že s Niky to nebylo vždy snadné, zejména, když Niky vstala tzv po prdelce... bylo to náročné, ale vždy super zvládnuté, paní učitelky jsou prostě jedničky...
O to víc bude těžší loučení, páč nám paní učitelky přirostly k srdíčku a mám velké obavy, jak to Niky bude zvládat dál..., držte nám palce... Rády budeme vzpomínat...
Ještě jednou moooc děkuji, přeji Vám samé hodné dětičky...
S pozdravem Ševčíková.
18:25 8.6.2022
Petra Peresoljaková (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych poděkovat paní učitelkám a všem dalším, kteří se podíleli na organizaci sportovního odpoledne na zahradě školy. Bylo to velmi příjemné, děti si to viditelně užívaly. Moc děkujeme za dárečky, zmrzlinu a celou akci. Jste úžasné :-) Díky.
13:32 6.6.2022
Kateřina Svobodová (e-mail)
Dobrý den,
ráda bych poděkovala paní učitelkám z 1. třídy Berušky. Byla jsem u paní učitelky Janičky na jednodenní stáži, která má pomáhat pedagogickým pracovníkům ve sdílení zkušeností a obohacení vlastní práce. V beruškách se mi moc líbilo, klidně bych zůstala na stáži mnohem déle. Nasbírala jsem mnoho inspirace pro svou další práci a všechny dobré rady jsem předala také kolegyním v naší školce. Téma i činnosti byly vhodně volené vzhledem k věkové kategorii i schopnostem dětí. Ve třídě panovala příjemná a veselá atmosféra. Děti se aktivně zapojovaly do všech činností a bylo vidět, že jsou ve školce rády a užívají si to. Paní učitelka byla na děti vlídná, po celý den byla veselá a plná energie. Ještě jednou děkuji za možnost opět nahlédnout do této školky a pokud budu mít někdy možnost, určitě se zase ráda vrátím.
20:30 24.1.2022
Kateřina Benešová
Dobrý den,
chtěla bych velmi poděkovat paní učitelkám z Rybiček za krásná videa, která pro nás připravují. Je skvělé, že díky nim můžeme nahlédnout do zákulisí školky a být tak trochu přítomni na akcích, jež pro naše děti chystají. Moc děkujeme.
12:59 12.11.2021
Marcela Pišlová (e-mail)
Dobrý den, děkuji za krasnou akci se Svatým Martinem, byla to moc hezká akce jak pro děti, tak pro rodiče.
Dále moc děkuji paní učitelce Kačence a Janičce z medvídků za jejich obětavou péči, trpělivost, laskavost a celkový přístup k dětem. Naše děti chodí do školky moc rádi.
18:58 16.7.2021
Kateřina Salabova (e-mail)
Dobrý den chtěla bych moc poděkovat všem z berušek paní učitelce Evičce, Olince a Milušce a taký Drahušce ste skvělé náš syn vás všechny měl moc rád a vždycky se moc těšil do školky chci vám popřát krásné prázdniny buďte zdraví. Ještě jednou moc děkuji a chválím všechny. Salabova Tomáš.B
20:43 29.6.2021
Lucie Čáslavová
Dobrý den, moje dcera Sofinka letos ve školce končí. Zítra je poslední den ve školce a nevím kdo to obrečí víc. Zda ona či já jako maminka. Chtěli by jsme poděkovat všem třem třídám kterými jsme přišli a paní ucitelkám v nich. Hlavně paním učitelkám Olince, Evičce i chůvě Ivance, která už ve školce není, Ilonce,Blance a v neposlední radě Kátě a Janičce za trpělivy prístup, vyslechnutí rodiče. Ač naše Sofinka nebyla úplně bezproblémové dítě, paní učitelky si vždy poradily. Budete nám chybět, ale vše jednou končí a něco nového začíná.
12:52 29.6.2021
MŠ Dobětice (e-mail)
Vážená paní Králová,
po konzultaci se domnívám, že došlo pouze k nedorozumění. Omlouvám se a za Vaši chválu učitelek moc děkuji.
Tržilová
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

8:25 29.6.2021
Kateřina Králová (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych pochválit paní učitelky Evičku, Olinku a Milušku za naprosto skvělý přístup k dětem i k rodičům. Díky jejich přístupu chodí moje dítko do školky rádo, za což jsem jako matka hrozně moc ráda a cením si toho.
Bohužel ale přístup k rodičům v této školce kazí skutečnost, že je možné, aby paní uklízečka na rodiče v šatně startovala za to, že si dovolili přivést dítě do školky. Chápu, že se ve školce maluje, ale jako rodič jsem se to snažila usnadnit, co jsem mohla a to tím, že jsem si synka nechala alespoň ten nejkritičtější den doma. Chodím do práce a nemůžu si jen tak zůstávat stále doma. Letošní rok díky Covidu byla školka zavřená dost dlouho. Asi bych to tolik neřešila, kdyby nenastala situace, že na mě se startovalo, co jsem si nedovolila syna přivést, ale přišla jiná maminka s dětmi a na tu se usmívalo a vše naprosto v pořádku, že její děti budou ve školce spinkat.
Paní učitelkám bych ještě jednou touto cestou chtěla moc poděkovat za jejich obětavý a skvělý přístup.
9:26 22.6.2021
Jana Černá (e-mail)
Dobrý den, blíží se konec roku a také konec školky pro předškoláky. Naše dcera tento rok navštěvovala předškolní třídu vrabčáků a byla moc spokojena. Musím moc pochválit paní učitelky Věru a Danu za jejich profesionální a zároveň laskavý přístup k dětem, ale i k rodičům. Jako matka jsem ráda, že paní učitelky nejsou jen učitelkami, ale i lidmi, kteří umí děti i rodiče podpořit a zároveň i poradit. Během tohoto roku naši dceru a ostatní děti svědomitě a perfektně připravovaly na školní docházku, děti měly pestrou škálu aktivit a věřím, že budou na první třídu připraveny více než výborně. Abych nechválila jen jednu třídu, chtěla bych poděkovat celému týmu školky za to, jaký krásný rok dětem připravil, i přestože byl zastíněn covidovým režimem. Zároveň se jako rodiče těšíme na příští rok, který bude opět nepochybně skvělý a plný krásných zážitků.
11:06 15.4.2021
Kateřina Pozděnová (e-mail)
Dobrý den, především chceme všechny pozdravit a popřát všem hlavně hodně zdraví. Moc se nám stýská po školce ( Kytičky), Kačence moc chybí kamarádi , paní učitelky a celkový kolektiv. Věřím, že vše bude brzy už dobrý a my Vás všechny opět uvidíme! Maminka od Kačenky
18:43 30.4.2021
MŠ Dobětice (e-mail)
Moc děkujeme. Také už se moc těšíme na všechny děti a návrat k "normálnu".
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

15:20 9.2.2021
Tereza Bartoňová (e-mail)
Dobrý den,

moje holčičky navštěvovaly školku v r. 2018-2019. Školku úplně milovaly, chodily domů vysmáté a veselé.
Od r. 2019-2020 chodily do školky v Berouně, protože jsme se stěhovali.
Musím říct, že školka v Berouně se nemůže Vaší školce vůbec rovnat. Jejich školka byla zastaralá a při příchodu byla cítit jakási zatuchlina. Předškoláci tam nesměli po obědě spát, protože na to byli už velcí, ale jinak holčičky mely všechny učitelky rády.
Od roku 2021 holčičky zase navštěvují školku na Doběticích, na kterou často vzpomínaly a zase chodí domu veselé.
Moc děkuji všem učitelkám, paní ředitelce, kuchařkám a ostatním za skvělý přístup k dětem.
Kuchařky mají speciální pochvalu od mých holek, protože prý vaří lépe než v Berouně. :D

Tak ať jste všichni stále tak skvělí a milí! :)
17:49 19.12.2020
Kateřina Benešová (e-mail)
Dobrý den,
chtěla bych moc poděkovat za krásný nápad vánočního překvapení pro rodiče. Videa nám udělala velikou radost, obzvlášť v této nelehké době krásně nahradila besídku, která by proběhla naživo. Děkujeme hlavně všem paním učitelkám za trpělivost a nadšení, se kterým s dětmi nacvičily říkanky a písničky. Díky nim budeme mít na školku krásnou vzpomínku.
18:16 31.8.2020
Jana Černá (e-mail)
Dobrý den,
velice mě jako matku dvou dětí navštěvujících tuto školku těší, že mohu napsat pouze kladný ohlas. Mé děti navštěvují školku již čtvrtým rokem (starší je předškolačka a mladší chodí od dvou a půl let) a nemohu jinak, než jen CHVÁLIT, CHVÁLIT a zas jen CHVÁLIT. Jako rodiče jsme s manželem velice spokojeni s profesionálním a především lidským přístupem paní učitelek. Z nástupu do školky jsme měli velké obavy, protože obě dcery jsou na nás hodně fixovány. Na začátku byl nástup do školky pro obě velice stresující, ale díky skvělému přístupu a konzultacím s učitelkami se nám povedlo úspěšně u obou dcer všechny problémy zdolat a po par týdnech děti již chodily do školky s úsměvem a těšily se. Konkrétně se jednalo o třídy Kočiček, Rybiček a Berušek. Musím zvláště napsat, že pokud mají maminky obavy z nástupu svých dvouletých malinkých dětiček obavy, tak je vůbec mít nemusejí. Paní učitelky jsou naproto skvělé, empatické, dětičky pomazlí, vyslechnou i maminky, prostě jsou to nejsuprovější učitelky na světě. Samozřejmě to platí o všech učitelkách ve školce, které se o děti krásně starají a není pro ně problém vyslechnout i rodiče a řešit případné problémy. V neposlední řadě musím poděkovat paní ředitelce, která se snaží vždy vyjít vstříc požadavkům rodičů a je s ní skvělá domluva. Moc děkuji celému týmu školky, včetně paní kuchařek a uklízeček, protože děti mají rády i je. A nakonec moc děkuji za to, že naše děti mohou být ve školce tak moc spokojeny a ponesou si do života dobrý základ a hezké vzpomínky.
16:20 3.3.2020
Marcela P. (e-mail)
Dobrý den, chci pochválit a především moc poděkovat paní učitelce Evičce, Olince a Ivance z Berušek za jejich trpělivost, přístup a péči o naše děti. Jejich práce s dětma je úžasná a pečlivá, je vidět, že svou práci dělají srdíčkem. Veškerý personál ve školce je velice vstřícný a milý a je radost do takové školky docházet.

Hezké nadcházející dny :-)
10:21 31.10.2019
Markéta Dolanská (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych pochválit paní učitelky Yvetku a Evičku, za jejich trpělivost, obětavost a hlavně pevné nervy s nástupem nejmenších dětí do třídy Kytiček. Září určitě nebylo jednoduché jak pro děti tak pro učitelky a perfektně si poradily a děti si to ve školce dnes už užívají. Když jsem se podívala na poslední fotky ze třídy Kytiček, klobouk dolů, kolik aktivit paní učitelky zvládnou při jedné vycházce. Z fotek je vidět, jak se děti baví a jsou spokojené. Ještě jednou chci poděkovat za úžasný přístup k dětem.
maminka od Šimonka
12:08 22.10.2019
M.P. (e-mail)
Dobrý den. Jedno dítě máme ve čtvrté třídě, druhé ve třetí a třetí příští rok nastoupí. Vše v pavilonu B a rozhodně bych neměnila. Ani pavilon ani školku.
Od začátku jsem velmi spokojená s úrovní. Protože má mezi našimi známými většina rodin děti ve školkovém věku, máme srovnání s několika (dost) školkami v UL a to i soukromými. Podle přístupu jednoho rodiče a dítěte nejde samozřejmě hodnotit celou školku, je to velmi subjektivní... . ale srovnání aktivit a toho, co se děti všechnno naučí a zažijí, je Vaše školka top. Každý! týden alespoň jedna, někdy i více činností nad rámec povinných – namátkou z nejbližších…divadlo ve školce několikrát měsíčně, celoškolkové akce jako Podzimníček, Martin na bílém koni a lampionový průvod, sportovní dny, hledání pokladu atd. Každý měsíc návštěva třídy a zorganizování společné akce v domově důchodců „u babiček“ (Rybičky), plavání a výlety, kde se divíme, že mají paní učitelky odvahu s celou třídou podnikat! (Vrabčáci).
Také přístup učitelek v mladších třídách (Kytičky a Kočičky), kde některé děti patří spíš ještě do jeslí a přesto je paní učitelky dokáží spoustu věcí naučit – viz. besídky a nástěnky, básničky a motorika, co děti umí hlavně všechno řeší úplně v pohodě!
Velký dík patří paní ředitelce, protože „ryba smrdí od hlavy“;) a taková organizace sama nevznikne a také všem učitelkám, které jsme poznali, za to co naše děti naučili. A obdiv za to, že zvládají některé nejen děti (když jde o pravidla), ale hlavně jejich rodiče (ta samá pravidla), kteří místo aby snahu učitelek podpořili, jim hážou klacky pod nohy.. a to vidím, jen to co vidím a slyším v šatně.
Děkujeme, a prosíme pokračujte takto dál:).
7:19 16.10.2019
Monika Hanušová (e-mail)
Dobrý den,
ačkoliv jsme v MŠ Dobětice byli krátce, chtěla bych ji pochválit. Paní ředitelka Mgr. Tržilová je velice sympatická a milá. Jednání s ní bylo příjemné a velice pohodové. Zvláštní poděkování patří učitelkám Kytiček paní Yvetě Horáčkové a Evě Šafařovské. Obě paní učitelky byly báječné, vždy usměvavé a uměly si s dětmi poradit. Vyzvedávání syna ze školky pro mě nebyl žádný stres. A za to jim ještě jednou velice děkuji.

S pozdravem a přáním hezkých dnů

Monika Hanušová – maminka Lukáška K.
22:59 12.10.2019
Maminka (e-mail)
Dobrý den, v prvé řadě bych chtěla pochválit paní učitelky ze třídy Medvídků a zejména jejich úžasný přístup k dětem. Od nového školního roku jsme přestoupili do třídy Žabiček a zarazil mě úplně odlišný přístup, zejména paní učitelky Radky, která má na můj vkus příliš drsné metody snad az vojenského typu, např. ranní docházka (děti sedí ani nedutají, ručičky musí být pod stolem, zádíčka opřená..). Mám obavy, jestli nebude mít tento způsob výuky negativní vliv na vývoj mého dítěte, z jeho vyprávění si myslím, že také může z její strany docházet k ponižování dětí. Chápu, že je potřeba naučit děti nějakému režimu, ale jsou to pořád jenom děti, tak bych očekávala, že k nim tak bude přistupováno. Prosím Vás o prověření. Děkuji, maminka
9:16 21.10.2019
MŠ Dobětice (e-mail)
Milá maminko,
mrzí mne, že musím odpovídat na anonym. Dosud jsem se domnívala, že jsem otevřená jednání se všemi rodiči. Zpoždění ve zveřejnění tohoto příspěvku je způsobené nemocí paní učitelky Radky. Již minulý týden jsem mezi ostatními zaměstnanci prověřovala Vaše připomínky.
K ranní docházce Vám mohu sdělit, že učitelka postupuje správně a v mezích RVP PV(Dítě a jeho psychika - dílčí vzdělávací cíl: rozvoj schopnosti sebeovládání, Dítě a ten druhý - dílčí vzdělávací cíl: dodržovat dohodnutá a pochopená pravidla vzájemného soužití) se děti na chvilku zklidní ,spočítají, dozvědí se úkoly a cíle na daný den. O ponižování dětí jsem se nic nedozvěděla a musím konstatovat, že děti se běžně s p.učitelkou Radkou chodí pomazlit. Prosím pokud máte nějaké konkrétní výhrady, pojďme si je projít osobně. Věřím, že se nám podaří vysvětlit si proč to, či ono děláme.
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

18:19 12.8.2019
Věra Václavíková (e-mail)
Dobrý den milé paní učitelky,
prázdniny budou za chvíli končit a já se už moc těším do první třídy. Těším se na nové kamarády, ale po vás se mi bude stýskat. Chtěla bych vám spolu s mojí maminkou poděkovat za všechno, co jste mě ve školce naučily. Moc moc krásných písniček a básniček, hodně věcí o přírodě, i to, jak se k sobě máme chovat. Přinášela jsem si ze školky spoustu obrázků a výrobků. Každý den jsem se na vás i na kamarády těšila. Kromě toho ještě děkuji paní učitelce Danušce za vzpomínkové album a paní učitelce Věrce za překrásně česané copánky. Zdravím i ostatní paní učitelky, také paní ředitelku a paním kuchařkám děkuji za výborná jídla.
Zuzka Beranová
7:50 2.5.2019
MŠ Dobětice (e-mail)
Velké poděkování mamince Terezky Trapkové za velký díl sběru, který nám přivezla. Moc děkujeme.
Tržilová
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

9:08 19.4.2019
Jana Marešová
Dobrý den, našemu synovi se ve školce moc líbí, ráno se vždy těší na děti i paní učitelky z Kytiček. Já jsem ráda,že se všestranně rozvíjí a doma pak ukazuje co se naučil- maluje, tancuje, zpívá, recituje a tím vším si rozšiřuje slovní zásobu i komunikační schopnosti. Děkujeme.
20:04 15.4.2019
Tereza Abertová (e-mail)
Dobrý večer, moc bych chtěla poděkovat paní učitelkám Beruškám za jejich přístup k dětem. Jejich práce s dětmi je úžasná - písničky, tvoření, cvičení. Terezka je ve školce moc spokojená, chodí tam ráda, těší se nejen na děti, ale právě i na paní učitelky.
11:01 17.1.2019
MŠ Dobětice (e-mail)
Vážení rodiče,
včera se na facebookových stránkách objevilo video z pobytu našich nejmenších dětí na školní zahradě. Na videu je vidět, že tři děti odběhly za roh školky, kde na ně učitelky neviděly a chvíli si hrály u vrátek na školní zahradu. Vrátka na školní zahradu jsou zabezpečena proti otevření elektrickým vrátným a v době pobytu na školní zahradě se vrátka ještě navíc zamykají. Takže děti nemohou opustit sami školní zahradu.

Musím říct, že mne toto video velmi zarmoutilo, vnímám ho jako šikanu učitelek. Pokud má někdo pocit, že se děje něco špatně, jsem otevřená k diskusi a nepovažuji za vhodné použít formu zveřejnění na facebooku. Myslím, že se snažíme dělat svou práci dobře.
21:42 14.1.2019
Michaela Lahovská (e-mail)
Dobrý večer, chtěla bych poděkovat paním učitelkám ze třídy Berušek za jejich úžasnou práci a trpělivost. Z mých počátečních obav jak syn bude zvládat školku a ze synova "nechci do školky" se postupem času moje obavy rozplynuly a syn chodí rád. Lahovská
14:13 2.1.2019
Zdenka Dařinová (e-mail)
Dobrý den, také se velice ráda připojuji k poděkování za krásné vánoční fotografie mých vnuček Haničky a Leničky. Paní Danuše Mudriková z ART-GRAFIK DANUŠE má moje veliké uznání, s dětmi má trpělivost, na fotkách jsou krásně uvolněné. Moc děkuji za sebe i celou rodinu. Zdenka Dařinová
8:51 19.12.2018
Milena Pavlíčková (e-mail)
Dobrý den, paní ředitelko.
Chtěli bychom Vám s manželem (přidávají se i naše babičky), velmi poděkovat, za úžasný výběr fotografky, paní Mudrikové z ART-GRAFIK DANUŠE. Paní fotografka, opět odvedla úžasnou práci. Fotografie jsou nádherné a naše rodiny i přátelé jsou z nich naprosto unešení.
Děkujeme mnohokrát a těšíme se na další nádherné fotografie.
Milena a Zdeněk Pavličkovi
13:31 13.12.2018
Libuše Kršková (e-mail)
Ráda bych se přidala k děkování i já. V prvé řadě paní ředitelce za skvělý výběr paní fotografky (to byla trefa do černého). Tak krásně provedené fotky, jsem už dlouho neviděla.
A samozřejmě bych ráda poděkovala i paní učitelce Janičce a Radušce ze žabiček, za krásnou besídku. Všichni jsme si to plnými doušky užili, bylo to dojemné. Je vidět, že práce vás baví a my jsme rádi, že Vás máme.
9:09 12.12.2018
Martina Pilařová (e-mail)
Dobrý den,
sice jsem nedávno psala pochvalu na krásný lampiónový průvod, ale nezbývá mi nic jiného, než napsat další pochvalu, protože jsem nadšená. Děkuji za skvělou předvánoční atmosféru. Nejprve bych chtěla poděkovat paní učitelce Věrce Popelkové a její současné kolegyni z VRABČÁKŮ za nacvičení roztomilé vánoční besídky, za velkou trpělivost s dětmi i s rodiči. :-) Bylo to moc krásné!!! A také moc děkuji všem za zorganizování i za účast na rozsvícení vánočního stromečku. I v dešti to byla moc krásná akce. Zpěv, koledy, občerstvení, stromeček, prskavky. Vše parádní. Ještě jednou děkuji. Všem přeji krásné a pohodové vánoce! A v novém roce hodně zdraví, štěstí a energie na další akce, provoz školky a milá překvapení pro děti i rodiče přeji paní ředitelce Jitce Tržilové, všem učitelkám i ostatnímu personálu MŠ!!!
Martina Pilařová
8:06 12.12.2018
Veronika Tomášková (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat paním učitelkám z Rybiček za krásnou vánoční besídku, kterou s dětmi připravily. Děti umí opravdu hodně krásných písniček a je vidět, že se jim paní učitelky věnují a dělají to s láskou. Moc děkuji. Krásný den
11:22 6.12.2018
Martina Pilařová (e-mail)
Dobrý den,
chtěla bych poděkovat všem, co vymysleli, zorganizovali a podíleli se na akci "lampiónový průvod" s Martinem na bílém koni. Velmi příjemná akce. Děti byly nadšené. Super. Moc děkuji. Martina Pilařová
21:23 1.11.2018
Ivana (e-mail)
Dobrý večer,
Chtěla bych pochválit paní učitelky ze třídy rybiček. Úžasná práce s dětmi, dětem je dána veškerá láska a péče kterou může učitelka v MŠ nabídnout. Krásné práce vytvářené s dětmi, pěkné nápady na tvoření obou paní učitelek. Třída plná radosti, spokojenosti a veselých dětí, které své paní učitelky milují a učitelky milují je. Další věcí jsou krásné fotky na internetu.
Hezký večer
15:33 20.9.2018
Lada Antolíková (e-mail)
Dobry den,
chtela bych podekovat pani reditelce a hlavne vychovatelkam z Berusek za laskyplne, trpelive chovani k nove nastupujicim detickam. Dekuji za moznost adaptace ve skolce se svym synem. Diky teto moznosti jsem si mohla vyzkouset napln denniho programu deti (modelovani, tvoreni obrazku, zpev, hrani na klavir, pohybove aktivity, povidani si s detmi, vzdelavani, pousteni pohadek, hrani si venku..) a mohu rici, ze je podle meho nazoru rozmanita a syna, deti velmi bavi. Tez bych chtela pochvalit kuchyni..pani kucharku..strava pro deti je pestra..chutove velmi dobra! Syn si rad pridava. Ze skolky a z toho, jak to v ni funguje mam opravdu velmi dobry pocit a tesi me, ze sem syn chodi.
Antolikova
9:32 27.8.2018
Marie Novotná (e-mail)
Dobrý den paní ředitelko,
ráda bych nabídla rodičům dětiček, které budou chtít chodit na kroužek basketbalu dva míče, které už naše děti nevyužijí. Mohla bych případně vytvořit letáček (inzerát) a vyvěsit na nástěnky u tříd dětí, kterých se kroužek týká? Děkuji za info. Krásný den Marie Novotná
22:48 21.6.2018
Milena Šerá (e-mail)
Dobrý den,
chtěla bych moc poděkovat paním učitelkám Janičce a Radušce z Žabiček za krásnou besídku,kterou s dětmi připravily.Zároveň děkuji za celý školní rok,kdy se dětem věnovaly a především za jejich trpělivost.
8:58 20.6.2018
Konradova (e-mail)
Dobry den,chci podekovat pani ucitelkam z kocicek.Jsou hrozne fajn a dcera je ma rada dekujem za 2 roky stravene s Vami.
9:28 14.6.2018
Petra Králová (e-mail)
Dobrý den,
děkujeme za velmi emotivní a nezapomenutelné Rozloučení s předškoláky. Byla to úžasná událost nejen pro dětičky samotné, ale také pro rodiče. Uvědomili jsme si, jak ten čas letí a jak se z našich malých drobečků stávají školáci. Je prima, že přechod ze školky do školy je brán za "vážný" životní krok v životě dětiček. Ještě jednou děkujeme všem!!!
6:33 11.6.2018
Kateřina Benešová (e-mail)
Dobrý den,
chceme moc poděkovat všem, kdo organizují sportovní odpoledne ve školce. Velmi jsme si to užili. Bylo to krásně strávené rodinné odpoledne. Mám ráda takováto komunitní setkání. A jsem ráda, že k nim školka přispívá pořádanými akcemi.
8:55 29.5.2018
Martina Pilařová (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat paní učitelce Yvetce a Evičce z Kytiček za každodenní laskavou péči o děti a za zorganizování besídky ke dni matek. Bylo to krásné, roztomilé a dojemné. Děkuji. Martina Pilařová
13:41 10.5.2018
Lucie Šebelová (e-mail)
Akce pálení čarodějnic byla moc hezká. Vzhledem k tomu, že náš Daník je ve školce poslední rok, byla jsem ráda, že jsem se mohla osobně zúčastnit a pomoci paní učitelkám opékat buřty, aby děti nemuseli dlouho čekat. Počasí se nám také vydařilo. Za oba mé syny, z nichž ten starší již končí druhou třídu, bych chtěla poděkovat za krásné roky, fotečky a hlavně akce, které děti vždy s velikou radostí uvítaly.
20:17 27.11.2017
Pavlína Sokolová
Dobrý den,

velká pochvala za vánoční fotky. Jsou moc hezké a udělali radost.
14:39 8.11.2017
Libuše Kršková
Děkuji paní řiditelce, za zorganizování krásného lampionového průvodu, který vedl "Martin" na bílém koni. Akci byla povedená, děti nadšeny, co víc si přát.
20:18 3.11.2017
Lucie Čáslavová (e-mail)
Dobrý den,chtěla bych poděkovat paním učitelkám z Berušek za krásný, milý a trpělívý přístup k dětem.Zárověň bych chtěla pochválit lampionový průvod a přivolávání Martina.Největším překvapením byl živý koník.Těšíme se opět za rok.
15:26 16.10.2017
MŠ Dobětice (e-mail)
Velmi se omlouvám všem, kteří nám sem píší. Po aktualizaci na serveru Forpsi, na němž naše stránky běží, došlo k chybě a mně se nezobrazovalo, že přišel nový příspěvek, který je nutné zveřejnit. Proto došlo ke zdržení za nějž se omlouvám.
Za Vaše pochvaly moc děkujeme a těšíme se na jakékoli postřehy, které nám pomohou zlepšit péči o Vaše děti.
Jitka Tržilová
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

21:37 14.9.2017
Linda Kapounová (e-mail)
Děkujeme za první dva roky ve školce ve třídě Kytiček. Na začátku jsme ocenili laskavý a milý přístup vzhledem k dlouhé adaptaci našeho chlapečka! Paní učitelky Iveta a Eva podnikaly s dětmi spoustu výletů, aktivit, měly úžasné a originální nápady na výtvarnou činnost. Současný velký zájem o kreslení a podobné umělecké aktivity od nás naše dítě nemá :-) Besídka pro maminky ke Dni matek byla dojemná! Děti byly vedeni k samostatnosti, k tomu, aby se k sobě hezky chovaly. Rozhodně se naše dítě posunulo správným směrem i díky školce. Považujeme školku za důležitou, rozhodně to pro nás není jen hlídací instituce. Protože: "Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce " (Robert Fulghum). Manželé Kapounovi
20:22 11.9.2017
Blanka Kralíkova (e-mail)
Dobrý den, velká pochvala pro paní učitelky Yvetku a Evičku z kytiček. Mají krásné fotečky.
23:56 2.7.2017
Miroslava Tůmová (e-mail)
Dobrý večer, ráda bych poděkovala za krásný 2 roky, které můj syn strávil ve třídě kočiček. Obě paní učitelky jsou úžasné ženské na svém místě. Bude se nám stýskat ;)
20:37 26.6.2017
Libuše Kršková
Ráda bych touto cestou poděkovala paní učitelce Kačence a Janičce z MEDVÍDKŮ, za krásnou besídku. Děti vystupovali s nadšením. Je radost vidět, když někoho práce baví. Děkuji i za celý školní rok, ve kterém jste se s trpělivostí a láskou věnovali našim dětem a díky tomu, alespoň mé děti určitě, chodí do školky s radostí. Děkuju ještě jednou.

Také bych chtěla poděkovat i paní učitelce Janičce a Radce ze ŽABIČEK a to nejen za besídku, pro kterou nemám slov. Tolik práce za jeden školní rok jste stihli udělat. Tolik básniček, písniček a vystoupení jste děti naučili. Jste opravdu dobří. Děkuji i vám také i za celý školní rok. Za výlety, které jste pro děti naplánovaly a ze kterých přijížděli nadšeni (mé určitě). Také i vám patří mé velké díky.
21:22 20.6.2017
Libuše Kršková
Dobrý den a děkuji za to, že jsou tu paní učitelky, kteří svou práci mají rádi, baví je a s touto péčí a láskou se věnují našim dětem. Nezklamali jste. Dnešní besídka toho byla důkazem - byla prostě beze slov. Byla radost se dívat, jak si naši děti besídku užívají a jak jim to šlo. Za toto vše máte mé velké díky paní učitelky – Janičko a Kačenko z MEDVÍDKŮ (já vám to říkám pořád, jste skvělí a děkuju, že vás máme).
15:54 31.5.2017
ludmila uldrichova (e-mail)
Dobry den, chtela bych moc podekovat za ochotu a nadstandartni pristup pi fotografky Mudrikove. Fota slavi obrovsky uspech! Dekuju jeste jednou
13:38 22.5.2017
Petra Peresoljaková (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych poděkovat paní učitelce Mirce Klofáčové a Jaroslavě Kománkové z Pidi midi farmy za úžasnou školku v přírodě v indiánském stylu. Syn si celý týden báječně užil, nemluví o ničem jiném. Vše probíhalo zážitkovou formou a je plný dojmů a zážitků. Moc děkuji.
12:34 15.5.2017
Martina Pilařová (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat za krásnou a milou besídku k svátku maminek v KYTIČKÁCH. Bylo to roztomilé a dojemné. Děkuji paní učitelce Evičce a Ivetce, že to s dětmi nacvičily a připravily!!! Také moc děkuji za jejich každodenní práci a trpělivost.
8:18 12.5.2017
Simona Drbalová (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych poděkovat za krásnou besídku ke ,,DNI MAMINEK,, v kočičkách a děkuji naším pani učitelkám za skvělou práci s našimi zlatíčky
8:37 4.5.2017
Iveta Štěrbová (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat za nádherné školkové fotografie od profi p.fotografky Danušky Mudrikové.
18:22 4.9.2016
Michaela Ďurčová (e-mail)
Dobrý den,
děkuji za tři roky pohodové školky. V první řadě paní ředitelce Tržilové a paním učitelkám z budovy A. Konkrétně paní učitelky: Evička z Berušek, Radka a Janička ze Žabiček a Ilonka a Lucka z Čertíků. Váš neutuchající elán a svatou trpělivost teď ocení další děti. Přeji vám všem do nového školního roku hodně zdraví a síly.
11:23 21.7.2016
Bára Růžičková (e-mail)
Dobrý den,
moc děkuji Všem za provoz MŠ. Oceňuji práci, kterou s láskou a trpělivostí vykonáváte pro děti. Dcera chodila do školky ráda celé 3 roky. Velké díky patří zejména Daně a Olince, Ivetě a Irence :-) a kuchařce Jitušce, co vaří výborně. Do dalších let přeji veselé děti a pohodové rodiče.
17:57 27.6.2016
Libuše Kršková (e-mail)
V prvé řadě bych ráda poděkovala p. učitelkám z medvídků, za krásný výlet na minifarmu, na které byli dnes s dětmi. Po návratu, bylo vidět nadšení všech zúčastněných. Pěkný pohled :-)

Dále bych využila této příležitosti a blížící se konec školního roku a s dovolením napsala pár řádků.
Asi jako každý rodič, který dává své první dítě do MŠ, má strach, aby bylo o něj co nejlépe postaráno, aby dobře zvládlo odloučení od rodičů a samozřejmě do školky se vždy těšilo. DĚKUJI, děkuji, že toto všechno mohla má dcera, DÍKY VÁM zažít. Že chození do školky nebylo utrpením, ale radostí. DĚKUJI, že mohu, v září jít v klidu do práce a vědět, že i o mou druhou dceru bude také tak skvěle postaráno. DĚKUJI, že tuto práci děláte s trpělivostí, láskou a nadšením. DĚKUJI paní učitelko Janičko a paní ředitelko.
13:57 18.5.2016
Zuzana Gondeková (e-mail)
Dobrý den,

musím veřejně poděkovat Daně a Olince z Vrabčáků za úžasné odpoledne ke dni matek a vůbec za všechno co pro děti dělají :)
22:32 17.5.2016
Klára Obdržálková (e-mail)
Dobrý den,chtěla bych moc podĕkovat pani učitelce Yvetce a Evičce z Kytiček za krásnou besídku a za pohádkový program na zahradĕ je vidĕt,že Vás práce s dětmi baví :) děkuji
20:48 10.5.2016
Klára Obdržálková (e-mail)
Dobrý den,chtěla bych poděkovat paní učitelce Věrce a Mirce z rybiček za krásnou besídku pro maminky. Dětem se povedla.
8:16 18.3.2016
Gabriela Kasimourová (e-mail)
Dobrý den, moc děkujeme paní učitelce Ilonce a Lucce z Čertíků, že mají chuť a sílu na páteční plavání s těmi "čerty". Davídek se začal potápět, což se nám rodičům nepovedlo a vždy se na plavčo moc těší. Moc si toho vážíme a díky moc!!!!
18:06 16.3.2016
Grünerová Kateřina (e-mail)
Dobrý den,moc,moc moc bych chtěla poděkovat paní učitelkám Ivetce a Evičce ze třídy kytiček (1B) jak se krásně věnují prckům.Za vydařenou besítku,karneval a jiné aktivity ve třídě.
Také za spousty krásných a vydařených foteček.(Vždy,když se jdeme kouknout na fotky,tak Péťa prosí,ať mu ukážu Paní učitelku Evičku a paní učitelku Ivetku).Je vidět,že se mu ve školce díky paní učitelkám líbí.
Ještě jednou moc děkuji :-D
16:51 26.2.2016
Libuše Kršková
Děkujeme moc za karneval a krásné fotky! Určitě se povedl ve všech odděleních, ale toto díky patří našim paním učitelkám z MEDVÍDKŮ :-)
11:10 23.1.2016
Lucie Šebelová (e-mail)
Moc děkuji za přidání další aktivity pro čertíky jakou je plavání nebo spíše dovádění v plaveckém bazénu. Radimek si to moc užil, celý den doma nemluvil o ničem jiném a ostatní děti jistě také. Pro paní učitelky Ilonku a Lucku je to velmi zodpovědná práce s dětmi a tímto jim chci poděkovat, že se nebáli do toho jít :)
19:57 21.12.2015
Helena Kolářová (e-mail)
Dobrý den, velmi jsem chtěla poděkovat paním učitelkám Ireně Tiché a Ivetě Štětkové ze třídy Kočiček. Besídka s dětmi, keramika i další akce s dětmi byly skvělé a moc jsme si je užili. Vážíme si soustavnému nasazení a trpělivosti při práci s dětmi. Je vidět, že děti jsou ve školce spokojené. Přeji všem ve školce šťastný rok 2016.

S pozdravem H. Kolářová
18:51 16.12.2015
Miroslava Tůmová (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat paní učitelce Irence a Ivetce. Besídka v kočičkách byla úžasná, prckové vše zvládly na 1* . Odvedly veliký kus práce. Děkuji :)
13:44 13.12.2015
Libuše Kršková (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych touto cestou moc poděkovat paní učitelce Janě a paní ředitelce Jitce, za krásnou besídku u medvídků. Moc se vám povedla - patří vám velké díky
6:49 14.12.2015
MŠ Dobětice (e-mail)
Moc děkujeme za slova chvály. Spokojené děti a rodiče jsou pro nás velkou odměnou.
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

17:19 23.11.2015
Simona Novotná (e-mail)
Dobrý den , moc děkuji učitelkám Olince a Daně za super akce pro vrabčaky, už jen ty fotky , parada! tolik akci a zažitku za skoro tři měsice ,neměly loni děti za cely rok, takže ještě jednou velké diky je vidět že Vas prace s dětmi baví :) děkuji
19:51 24.11.2015
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den, Vaše pochvala nás moc těší. Množství akcí, které se s dětmi dají podnikat, je přímo úměrný věku dětí. S mladšími dětmi se z hlediska bezpečnosti nedá podnikat to co se třídou plnou předškoláků.
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

11:05 22.9.2015
Renata Plosová
Dobrý den, musím moc pochválit paní učitelky Olinku a Danu ze třídy Vrabčáků za úžasné fotky v Galerii !! Tolik krásných fotek za pár dní ve školce ! O tom se nám ve třídě Rybiček bohužel ani nezdálo.
12:35 26.6.2015
Akena Franceová (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych poděkovat za nádherný sportovní den v areálu školky (budova "B"), který se konal ve středu 24.6.2015. Velké díky patří všem našim šikovným, trpělivým, tolerantním a usměvavým paním učitelkám: Mirce, Věrce, Yvetce, Evičce, Irence, Ivetce a v neposlední řadě Danušce a Olince :o)) Příprava a přístup k děckám opět bez chyby :o)) Děkujeme, jste nejlepší :o)) Lukášek si to užil, vůbec se mu nechtělo domů a stále by soutěžil...a nejvíc na koloběžkách :o)) Díky Vám...
12:06 19.6.2015
Alena Franceová (e-mail)
Dobrý den,
chtěla bych poděkovat paní učitelce Mirce a Danušce, které připravily výlet na farmu Pidi Midi. Lukášek byl nadšený a nejvíc zážitků si přivezl z toho, jak se všichni starali o zvířátka na farmě a také ze stezky odvahy. Nejvíc si oblíbil berana :o)) nebo beran Lukáška? :o))) Škoda jen, že takových akcí není víc...Děkujeme za vše ...jste báječní ... :o))
20:20 17.6.2015
Renata Hrkalová
Dobrý den,

chtěla bych moc poděkovat za úžasný program na farmě Pidi Midi. Liunka byla tak plná zážitků, že nevěděla, o čem povídat dřív. Tak jsme se na přeskáčku dozvěděli o spaní v týpí, stezce odvahy, vaření malých kuchtíků a hlavně starání se o zvířátka. Děkujeme moc všem paním učitelkám, které byly do tohoto projektu zapojené, za jejich obětavost a ochotu. Díky nim má Liunka nádherné vzpomínky. A zároveň doufáme, že si to bude moci pro velký úspěch příští rok zopakovat.... :)
12:50 17.6.2015
Barvířová Naďa (e-mail)
Dobrý den, včerejší rozloučení pro Vrabčáky bylo perfektní, milým učitelkám Danče a Olče moc děkuji za péči a práci s dětmi, Naděnce se bude určitě stýskat :-) Více takých pedagogů :-)
19:56 16.6.2015
Miroslava Tůmová (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat za úžasné rozloučení z předškoláky pani učitelce Daně a Olče. Mach a Šebestová byli bezkonkurenční :)
9:33 15.5.2015
Vendula Vorlíčková (e-mail)
Dobrý den, moc bych chtěla poděkovat paní učitelce Ivetce a Irence za středeční besídku ve třídě Kočiček. Je vidět, jak si to děti ve školce užívají a jak jsou spokojené. Moc děkujeme Nicolka s maminkou
23:43 19.12.2014
Pavlína Malimánková (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat paní učitelce Mirce a Věrce za krásnou vánoční besídku ve třídě Rybiček. Děti byly úžasné, snažily se a moc se jim to povedlo. Hezké předvánoční odpoledne. Ještě jednou díky :-)
10:07 18.12.2014
Monika Červinková (e-mail)
Dobrý den, chtěli bychom moc poděkovat za krásně připravenou vánoční besídku paní učitelkám z Vrabčáků, Danušce a Zdeňce a za trpělivost po celý rok s našimi " trpaslíky " :-)
7:35 18.12.2014
Vendula Vorlíčková (e-mail)
Dobrý den,
moc bych chtěla poděkovat paní učitelce Irence a Ivetce za krásnou besídku ve třídě Kočiček, za jejich úžasnou práci s dětmi. Všem zaměstnancům školky přejeme krásné a pohodové Vánoce, štastný a úspěšný Nový rok a ještě jednou všem děkujeme, jak skvěle se staráte o naše děti .-) Vorlíčkovi
8:03 17.12.2014
Kateřina Křížová (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat za skvělou besídku dětí z Medvídků. Bylo to moc prima a Lukášek díky tomu začal zpívat písničky ze školky i doma :-) Moc Vám děkuji, bylo to opravdu super odpoledne!
8:46 12.12.2014
Medonosová Petra (e-mail)
Chtěla bych moc poděkovat za včerejší parádní vánoční besídku v Kytičkách. Moc se nám to líbilo, náš Filípek i když skoro nemluví, tak "zpíval" a tančil jak o život :) A to vše zásluhou paní učitelky Yvety a Evy, kterým tímto moc a moc děkuji :)
16:00 19.11.2014
Jitka Křešová (e-mail)
Dobrý den, chtěli bychom alespoň touto cestou moc poděkovat a velminpochválit paní učitelky ze třídy Kočiček Irenku a Ivetku, a to nejen za dnešní super tvoření z keramiky, které jsme si s dcerou opět moc užily, ale hlavně za jejich celkový úžasný přístup k dětem a neuvěřitelnou trpělivost a laskavost. Dcera je bezmezně "miluje" a nedá na ně dopustit :-) Hrochovi
12:24 14.10.2014
vendula.vorlickova@seznam.cz (e-mail)
Dobrý den, dnes jsem si prohlédla nové fotky ze třídy Kočiček - ovocné čarování a je vidět, jak si to děti ve školce užívají. A i dcera Nicolka nadšeně doma vypráví, předvádí co se dělo ve školce. Moc Vám paní učitelky, Ivetko a Irenko, děkujeme za Vaší skvělou a trpělivou práci. Vorlíčkovi
15:59 9.10.2014
Helena Kolářová (e-mail)
Dobrý den, chtěli bychom touto cestou poděkovat paním učitelkám ze třídy Kočiček, Irence a Ivetce. Jsme přesvědčené, že odvádějí skvělou práci a dětem se maximálně věnují. Helena Kolářová a Kateřina Horčíková
9:12 9.10.2014
R.Plosová (e-mail)
Dobrý den, kdy bude mít prosím třída Rybiček na internetu také fotografie? Všechny třídy už tam dávno mají fotky z několika akcí, jen třída Rybiček stále nic. Děkuji.
17:27 11.10.2014
MŠ Dobětice (e-mail)
Fotografie budou už brzy - pracuje se na tom.
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

14:17 29.8.2014
Alena Policová (e-mail)
Dobrý den, chci touto cestou moc a moc poděkovat všem p. učitelkám a p. ředitelce, které se staraly po čtyři roky o Tomáška. Velice oceňuji vaši práci a trpělivost, ochotu jak k dětem, tak i k nám rodičům. Na školkové roky budeme rádi a v dobrém vzpomínat!
Velké poděkování také patří p. kuchařce, která podle Tomáška vařila výborná jídla a hlavně pomazánky na svačinky! Přeji celému kolektivu v dalším školkovém roce hodné děti. Policová
11:06 16.7.2014
Simona Maříková (e-mail)
Dobrý den,chtěla jsem na konci naší školkové docházky moc poděkovat všem p.učitelkám,které se staraly v průběhu čtyř let o Karolínku.Moc si vážím vaší práce a obdivuji vaši trpělivost. Na školku budeme vždycky v dobrém vzpomínat. Přeju krásné prázdniny a hodné dětičky v příštím školním roce. Maříková
8:37 26.6.2014
Simona Novotná (e-mail)
Dobrý den, moc děkuji p.učitelkam Olince a Mirce ze třidy Kočiček za pekny první školkový rok,Davidek byl moc spokojeny a skvele si to užil všechny výlety a akce.Besidka na den matek me jeste ted hřeje u srdička,krasna prace s detmi a spoustu veci se Davidek naučil,sportovni den a zmrzku jsme si taky užily a i malovani na obličej,moc děkujeme a budeme se tešit na dalši školkovy rok.Děkuji a přeji Vam take krasne prožití prázdnin. S. Novotná
12:16 24.6.2014
Ivana Krejčová (e-mail)
Dobrý den, moc děkuji p. učitelkám Evičce a Adélce ze třídy Berušek za práci a péči, kterou věnovaly celý školní rok, nejen našemu Vašíkovi. Budeme se těšit opět po prázdninách. Krejčová I.
7:18 19.6.2014
Šebelová Lucie (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat za včerejší výlet do Mirakula, Radimek celý večer nemluvil o ničem jiném :)
Šebelová
10:51 19.6.2014
MŠ Dobětice (e-mail)
Děkujeme za pochvalu. Radost dětí nás moc těší a pro to tuhle náročnou práci děláme.
ředitelka MŠ
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

21:20 16.6.2014
Dobešovi (e-mail)
Dobrý den, chtěli bychom touto cestou poděkovat celé Vaší školce, vedení, úklidu, kuchyni a hlavně paním učitelkám za krásných několik let,za mnoho akcí, kterých se obě naše dcery mohly účastnit. Za velice trpělivou práci, ochotu a porozumění. No a také za krásné rozloučení s předškoláky, s úžasným Sváťou. Hodně radosti a energie do dalších let s dalšími a dalšími dětmi přejí Dobešovi
13:05 16.6.2014
Vendula Vorlíčková (e-mail)
Dobrý den, moc bych chtěla poděkovat paní učitelce Irence a Ivetce ze třídy Kytiček za milou, trpělivou...péči o naše děti, i když ne vždy je to jednoduché. Z fotek a i z vyprávění dcery Nicolky je patrné, že je ve školce moc spokojená, chodí sem ráda a moc si to užívá. Ještě jednou vám, paní učitelky, moc a moc děkuji Vorlíčková
10:21 16.6.2014
Medonosová Petra (e-mail)
Moc děkujeme za super sportovní odpoledne, užili jsme si ho, Lukášek o soutěžích mluví ještě dneska...zmrzlina výborná a smekám před malováním na obličej....moc děkujeme !!!
15:30 14.6.2014
Marcela Paurová (e-mail)
Dobrý den,chci velmi poděkovat učitelkám z třídy Kočiček,Olince a Mirce,za Vaší trpělivost,laskavost,ochotu...Děkuji za krásný zážitek na besídce věnované právě nám,maminkám!Děkuji za vše,s pozdravem Karolinka Nanárová s maminkou.
12:38 5.6.2014
Hendrychová Zuzana (e-mail)
Dobrý den,
včera byla schůze pro rodiče pro přijaté děti do mateřské školky.Napadla mě jedna otázka, na kterou bych ráda dostala odpověď.
Bylo řečeno, že děti budou muset říkat učitelkám - paní učitelko. To chapu, ale mám právě na to otázku.
Můj syn chodí už skoro rok do jeslí a tam jsou děti zvyklý říkat učitelkám - teto.Těmhle dětem bude chvíli trvat, než si odvyknout říkat teto a začnou říkat paní učitelko. Snad tyto děti nebudou za to nijak trestany,než si zvyknou na oslovování paní učitelko.
Děkuji.
Zuzana Hendrychová
14:11 5.6.2014
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
v jesličkách nepracují učitelky, ale zdravotní sestry. Děti samozřejmě nikdo nebude trestat ani za špatné oslovování. Děti si v průběhu pár týdnů plynule zvyknou na nové oslovení.
Tržilová
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

7:49 30.5.2014
Táňa M.
Dobrý den,
děkujeme za včerejší besídku ve třídě Medvídků - děti byly nadšené a společné tvoření rodin byl super nápad :-)
Mádllovi
8:28 23.5.2014
Medonosová Petra (e-mail)
Moc děkujeme paní učitelce Olince, Mirce a Kátě za včerejší úžasnou besídku v Kočičkách, celé vystoupení bylo moc krásné, dětičky šikovné, bylo vidět, že je to baví, vůbec se nestyděly...no prostě parádní :) A závěrečné tanečky...no co k tomu dodat, vyřádila se maminka i syn :) Moc děkujeme !!!!!
15:32 19.5.2014
Markéta Dolanská (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat paní učitelce Evě a Yvetě ze třídy Vrabčáků za perfektně připravenou besídku pro maminky. Vystoupení dětí bylo úžasné, je vidět kolik práce s celým vystoupením měly a děti jak nadšeně nám vystoupení předvedly. Patří jim velký dík, kolik akcí i mezi tím stihly podniknout. Matýsek je nadšený a bude na tuhle školku dlouho vzpomínat. Děkujeme. Dolanská
20:57 23.1.2014
Pavlína Mácová (e-mail)
Dobrý den, chceme touto cestovat poděkovat učitelkám ze třídy Vrabčáků a to paní Yvetě a Evě za perfektní práci kterou odvádějí během celého roku. Všechny akce sledujeme a jsou zajímavé a výborně připravené. Zimní olympiáda byla ovšem naprosto mimořádná a díky fotkám a vyprávění na ní budeme se synem dlouho vzpomínat. S pozdravem rodiče Petra Majera
10:14 22.1.2014
Markéta Dolanská (e-mail)
Dobrý den, ráda bych chtěla poděkovat za výborně zorganizovanou zimní olympiádu ve třídě Vrabčáků. Po shlédnutí fotek v Galerii jsem byla nadšená i já, jak do detailu to bylo připravené, vtipné, zábavné a hlavně naučné. Matýsek si to užil a myslím si dle fotek, že i ostatní děti byly nadšené. Ještě jednou patří paní učetelce Yvetě a Evě velký dík za to, co pro děti dělají.Dolanská
17:19 22.1.2014
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
Vaše pochvala nás moc těší. Nejen děti si akci užily, ale i dspěláci.Kreativita našich učitelek nezná mezí.
Představte si, co všechno by se dalo dělat s menším počtem dětí než 28!
Za každou pochvalu moc děkujeme
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

19:23 20.12.2013
Ivana Krejčová (e-mail)
Dobý den, děkuji p. učitelce Evičce a Adélce z Berušek za krásnou besídku. Je vidět jak s dětma pěkně pracují i když to není někdy úplně lehké. Náš Vašík se občas nechce vůbec zapojit, tak pro mě byla besídka milým překvapením, co se i přes všechny možné sabotáže naučil :-) Děkujeme moc a přejeme celé školce hezké Vánoce.
22:03 18.12.2013
Petra Medonosová (e-mail)
Dobrý večer, chtěla bych moc poděkovat paní učitelce Mirce a Janě (a Olince) za krásnou vánoční besídku ve třídě Kočiček, bylo to moc krásné, při sledování našich dětiček jsme skoro ani nedýchali :) V kočičkových tričkách jim to moc slušelo, vypadaly jak andílci :) Ve školce jsou teprve pár měsíců a už takové pokroky, tolik krásný písniček, básniček a tanečků :) Hlavně bylo na dětech vidět, jak je to baví a ani jedno nezaváhalo. Zároveň moc děkuji paní učitelce Mirce a Olince za pomoc při začátcích ve školce, které nebyly zrovna u Lukáška jednoduché....Moc děkuji za to, co pro děti děláte....Celé školce přejeme krásné Vánoce a šťastný rok 2014......
11:13 18.12.2013
Alena Policová (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych poděkovat paní učitelce Iloně a Lucce ze třídy čertíků za krásnou vánoční besídku a vystoupení dětí. Děti byly perfektně připravené a my rodiče jsme alespoň na chvilinku v tomto vánočním shonu se pozastavili a užili si krásné předvánoční chvíle.
Přejeme celé školce krásné vánoce a děkujeme všem. Policovi
19:50 12.12.2013
Markéta Dolanská (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych poděkovat učitelce Evě a Yvetě ze třídy Vrabčáků za nádhernou vánoční besídku a hlavně suprový vystoupení dětí na téma Betlémská hvězda. Děti měly nádherné kostýmy, vše odříkaly bez jediné chybicky. Náš Matýsek nemá tyhle společenské akce rád a na toto vystoupení nemohl dospat a odpočítával kolikrát se ještě vyspí. Nedivím se, bylo to moc pěkné. Perfektní práce učitelek, za to jim patří velký dík. Krásné vánoce celé školce na Doběticích přeje rodina Dolanských.
20:06 28.11.2013
Markéta Dolanská (e-mail)
Ráda bych poděkovala paní učitelce Evě a Yvetě za perfektní práci ve třídě Vrabčáků. Je neuvěřitelné, kolik akcí stíhají a jaký udělali ohromný posun práce u dětí a mého Matýska v přípravě do školy, hlavně ve výtvarné činnosti. Obrázky které namaloval Matýsek na začátku školního roku a dnes se nedají srovnat. Patří jim velký dík. Jen škoda, že se neuskuteční školka v přírodě, myslím si, že by to byl nezapomenutelný zážitek pro děti. Matýsek na loňskou školku v přírodě vzpomíná dodnes.Ještě jednou velký dík za péči o naše dítka. Dolanská
18:36 23.10.2013
Lenka Havlová (e-mail)
Děkuji učitelkám z Kočiček za uspořádání krásné oslavy narozenin. Kačenka byla spokojená a i na fotečkách vypadají děti šťastně.
16:45 27.9.2013
Simona Novotná (e-mail)
Dobry den, chci moc poděkovat skvělým učitelkam ze třidy Kočiček,za hezký první měsic ve školce ...Davídek moc rad chodi do školky od začatku a má rád i obě paní učitelky ...vždy hezky vypráví co se ten den dělalo.Ted sice marodi,ale už se nemůže dočkat až zas pujde...prave si prohlížime spolu fotky, děkujeme za hezky přistup i k rodičum, jsme spokojení :)
21:20 13.8.2013
Radka Šťastná (e-mail)
Děkujeme mockrát Janičce a Kátě ze Žabiček za rok plný péče, hraní, trpělivosti, zkrátka za všechno, co pro děti dělají. Kubík byl ve třídě moc spokojený a těžko se mu bude ze žabiček odcházet:-)
Šťastní
8:52 15.7.2013
Mádlíková Jiřina (e-mail)
Děkujeme učitelkám z třídy BERUŠEK (paní Evě a Milušce) za jejich milý přístup a úžasnou práci s dětmi, kterou odvádějí. Také děkuji učitelkám ze třídy ČERTÍKU(paní Ilonce a Lucii) za jejich přístup a skvělou práci(výborná příprava pro předškoláky), všem moc děkujeme Mádlíkovi
PS: hezké prázdniny
22:55 29.6.2013
Dobešovi (e-mail)
Děkujeme celému personálu Vaší školky a děkujeme za veškerou péči a akce, které pořádáte. Užijte si prázdniny a do nového školního roku přejeme hodně sil a hodné děti
20:47 26.6.2013
Rudolfovi (e-mail)
Děkujeme učitelkám, jmenovitě Janě Svobodové, Lucii Lejčíkové, Olze Hubkové, Miroslavě Klofáčové, Daně Rohoušové a Věře Popelkové a všem dalším učitelkám za skvělou práci s dětmi a zejména za to, že se naší dceři Elišce, ve školce s nimi, po celé tři roky líbilo. Děkujeme za krásné výlety, školku v přírodě, za práci s dětmi a další realizované akce. Přejeme všem učitelkám ze školky z Dobětic spoustu pohodových dítek, další nápady, hodně úsměvů na jejich i dětských tvářích. Ještě jednou velké díky přejí rodiče předškolačky Elišky Rudolfové.
19:00 26.6.2013
Čásovi
Dobrý den paní ředitelko,
chtěla bych Vám tímto poděkovat za to, že naše holky mohly navštěvovat Vaši školku. Karolínka s Petruškou navštěvovaly školku dohromady 6 let a po celou dobu byly moc spokojené. Chtěla bych moc pochválit celý personál budovy B a paní učitelky: Janu Popelkovou, Janu Hudcovou, Janu Svobodovou, Lucku Lejčíkovou, Olinku Hubkovou, Mirku Klofáčovou, Danu Rohoušovou, Yvetu Horáčkovou, Věrku Popelkovou, Ivetu Štětkovou a Irenku Tichou za trpělivost a péči, kterou věnovaly našim dětem. Velké díky si také zaslouží za výlety, školandy, akce a besídky, které mnohdy dělaly ve svém volném čase. Přejeme všem hezké prázdniny a ještě jednou véééééliké díky. Bude se nám moc stýskat.
8:56 24.6.2013
Naďa Špaková (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych reagovat na prázdninovou docházku, ikdyž tak pozdě. Naděnka BArvířová ze třídy Kytiček bude chodit o prázdninách do školky, pokud jí to zdraví dovolí. Přeji hezký den :-)
23:13 17.6.2013
Dvořáková Alena (e-mail)
Chtěla bych poděkovat p.učitelkám Lucce z čertíků a Janě z žabiček za úžasnou akci v Tisé, kterou připravili pro naše i německé dětičky. Markétka i Hanička byly maximálně spokojené a nadšené a vůbec se jim nechtělo vracet domů. Moc děkujeme za skvělé dárečky a za vše, co si pro děti připravili. Obě mají můj velký obdiv za to, že věnovali svůj víkendový čas pro naše děti. Děkujeme. Dvořákovi
7:53 12.6.2013
Alena Policová (e-mail)
Dobrý den,
děkujeme paní učitelce Janičce a Kačence ze třídy žabiček za krásné fotečky na galerií a hezké výlety, které s dětmi podnikáte :). Vždy se moc těším na nové fotečky, děti jsou na výletech spokojené, rozesmáté a to je fajn!
Děkuji
8:37 28.5.2013
Ivana Krejčová (e-mail)
Moc děkuji p.učitelkám Evě a Yvetě ze třídy Vrabčáků za skvělou besídku ke dni matek. Moc ráda jsem se podívala na to, co všechno s dětma ve školce během dne dělají. Je za nima vidět kus práce, i s jakou ochotou a radostí vše dělají.
20:23 25.5.2013
Přenosilovi (e-mail)
Dobrý den,
Děkujeme všem kdo se účastnil ŠVP v Bedřichově, Marečkovi se tam moc líbilo :-) Velké díky také Bedřichovi, prý by bylo moc fajn, mít takového i v Ústí :-)
Ještě jednou děkujeme Přenosilovi
9:38 21.5.2013
Capkovi (e-mail)
Dobrý den, děkujeme paní učitelce Kačence, Janičce, Lucce a Milušce za úžasnou školku v přírodě, za všechny trpasličí nápady, které tam s dětmi zrealizovaly a za krásné dárečky, které si děti přivezly. Jiřík s Kačkou přijeli nadšení a plní dojmů. Zvláštní poděkování posíláme trpaslíku Bedřichovi za přišití toho neskutečného množství knoflíků :-) Díky. Capkovi.
0:15 21.5.2013
Balejovi (e-mail)
Dobrý den,také chceme poděkovat za krásnou školku v přírodě. Martínek byl moc nadšený, nejradši by tam byl prý až do zimy.Moc si cením toho, kolik jste toho pro děti vymyslely a vyrobily.Čepičky a trička jsou úžasné.Všem p.učitelkám velké díky.Balejovi
7:45 19.5.2013
Vlachovi
Dobrý den, děkujeme za krásnou školku v přírodě. Terezka si ji moc užila a z jejího vyprávění víme, že si děti užívaly skvěle připraveného programu. Velké díky p. učitelkám. Vlachovi
12:21 13.5.2013
Zuzi Gondeková (e-mail)
Chci moc pochválit paní učitelky z Kytiček za nádhernou besídku k svátku maminek, krásně s dětmi pracujete, děkuji :-)
8:34 10.5.2013
Radka Šťastná (e-mail)
Děkujeme Janičce a Kačence ze žabiček za včerejší pásmo ke dni matek. Bylo to moc príma,Šťastná
10:11 2.5.2013
Zuzi Gondeková (e-mail)
Dobrý den,
my též děkujeme za krásnou školku v přírodě a za nádherné fotky! :) Adélka přijela nadšená, plná skvělých zážitků, moc si to užila,
Gondekovi
7:19 26.4.2013
Rudolfovi (e-mail)
Dobrý den,
moc děkujeme paní učitelkám z Rybiček za krásnou školku v přírodě. Program "Piráti" se moc povedl a Eliška přijela moc spokojená. Rudolfovi
21:50 25.4.2013
Lucie Kettnerová
Dobrý den, také připojuji velký dík učitelkám ze třídy Rybiček za úžasnou školku v přírodě. Děti mají úžasné vzpomínky a to především díky Vám! :-D. Děkuji za perfektní práci nejen na ŠvP, ale po celý školní rok. Kettnerovi
11:09 24.4.2013
Romana Vavroušová
Dobrý den,také bych ráda poděkovala učitelkám ze třídy Rybiček za skvělou školku v přírodě.Valince se tam moc líbilo.Děkujeme Vavroušovi
11:29 23.4.2013
Markéta Dolanská (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych poděkovat učitelkám z Rybiček za perfektně odvedenou práci na školce v přírodě, za perfektní péči, program a lásku, které děti dostávaly. Matýsek byl nadšený. Rybičky jsem osobně potkala na pláži a byli úžasny, jak děti, tak pani učitelky, moc to pirátům slušelo a všichni si to užívali. Ještě jednou velký dík. Bc. Markéta Dolanská
11:34 16.2.2013
Ivana Krejčová (e-mail)
Děkuji p. učitelkám ze třídy Vrabčáků za opravdu pěkně naplánovaný a vydařený týden. Každý den děti plnily jiný úkol, aby získaly suroviny na páteční pečení koblih. Eliška každý den nadšeně vyprávěla, co dělaly děti za úkol a jakou surovinu za něj získaly. V pátek přišla domů s dvěma koblihami, které vypadaly úžasně a musely být také moc dobré, protože na nás, rodiče, ani nezbylo :-D Děkuji, že jste to s našema dětičkama nevzdaly, i přes to, co se stalo. Úsměv na tváři našeho dítěte a to, že kolikrát nechce vůbec ze školky domů mluví za vše. Ivana Krejčová
19:55 15.2.2013
Dobešovi (e-mail)
Dobrý den,
nejprve bych chtěla poděkovat p. uč. z oddělení Čertíků (i ostatnímu personálu, jak už psal jeden tatínek) za práci s dětičkami. Jsme velice spokojeni s přístupem i s akcemi, které pořádáte. O to více mne mrzí, že se najdou tací, kteří umí jen kritizovat!!! Dnes a denně se ve školce setkávám s rodiči, kteří neumí ani pozdravit, kteří křičí v šatně i se svými ratolestmi v době, kdy ostatní děti už leží v postýlkách a poslouchají pohádku. Proto by se někteří měli zamyslet spíše nad sebou.
Přeji hodně pevných nervů a spokojenosti celému kolektivu MŠ.
18:44 15.2.2013
Lucie Kafková
Děkuji učitelkám ze třídy Vrabčáci za akci Kobliha...Konečně mě to přinutilo napsat, že můj syn je ve školce velmi spokojený a šťastný. Jsme rádi, že může navštěvovat tak prima školku jako je ta vaše a doufám, že nicotnosti, malichernosti a šokované maminky "deprimovaných dětí z neochutnané koblihy" vám neuberou elán do další práce..Díky Kafková, Horský
9:40 16.2.2013
MŠ Dobětice (e-mail)
Milí rodiče,
moc vám všem děkujeme za podporu, kterou nám vyjadřujete.Kritika nás samozřejmě zasáhla na citlivém místě, ale přesvědčili jste nás, že jste ve velké většině s naší prací spokojeni.
Děkujeme za vaši podporu.
ředitelka školy
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

10:35 11.2.2013
Lucie
,, ŠOKOVANÁ MAMINKO ,, chápu, že chcete pro vaši ratolest to nejlepší, ale děti v tomto věku i starší se nedokážou pořádně vyjadřovat. Nedokážou popsat, co se stalo. Děti něco řeknou a přitom to má jinou souvislost. Pokud jste u toho přímo nebyla, platí zde PRESUMPCE NEVINY.
Než něco takového napíšete, pořádně si to rozmyslete a nejednejte s horkou hlavou. Protože to nejvíc mrzí paní učitelky. Které našim dětem dávají i tu lásku, kterou nemusí. Myslím, že by dotyčné učitelky zasloužily omluvu z vaší strany.
Taky mi mé dítě doma říká, že chtělo napít a pani učitelka řekla, že není a neběžela jsem si hned stěžovat, protože jsme z děcka nakonec dostali, že to bylo, když už měly jít děti spinkat a je normální, že před spinkáním ve školce ( a to je hned po obědě, u kterého pití mají ) nesmí děti pít, aby se nepočůraly, ikdyž to plno dětí zvládá.
12:56 9.2.2013
Nechápající otec
Dobrý den,
v prvé řadě bych chtěl poděkovat všem učitelkám bez vyjímky, za trpělivost, a obětavost k našim zlobidlům. Také, dle mého o více než nadstandardní chování, přístup k nim, jejich zábavě a hrám. Dáváte jim to, co bohužel v dnešní době jim nemůžeme dát sami, ač bychom chtěli. V neposlední řadě bych chtěl také poděkovat uklizečkám a kuchařkám, které, pokud to někdo neví, se nám o naše prťata také starají. VŠEM MOC DĚKUJEME!!!
Nyní k tomu,proč jsem se odhodlal sem napsat. Jedná se o ,,KAUZU KOBLIHA,, A věřte mi, že by mě v životě nenapadlo řešit někdy takovouto věc. Nechápu, proč maminka, kterou tato záležitost tolik pohoršila, se nezeptala přímo učitelek?. Proč se ihned snaží ublížit nejen učitelkám, ale také celé školce? V dnešní době umí převážná většina lidí být jen závistivý, zlý, zákeřný a umí jen poukazovat na chyby druhých a už dávno zapomněli co je to laskavost, ohleduplnost a pochopení. Je to smutné, ale je to tak. Toto píši proto, protože právě laskavost, ohleduplnost a pochopení dávájí ve školkám učitelky našim dětem a přitom jsou to také ,, jen lidi,, jako my a né roboti. Chtěl bych tedy touto formou podpořit všechny učitelky a říci jim, ať si z ,,KAUZY KOBLIHA,, a tomu věcí podobných nic nedělají. Přeji Vám pevné nervy, trpělivost a pochopení k dětem (rodičům) co mají děti a řeší takovéto ,,KAUZY,,!!!
12:24 9.2.2013
Spokojená maminka č. 2 :-)
Ráda bych se zastala p. učitelek v kauze "kobliha". Musím říct, že když jsem tuto stížnost přečetla na dveřích třídy, musela jsem se smát. Na p. učitelkách ale bylo vidět, že je to hodně zamrzelo. Snaží se s dětma něco vytvářet a koblihy si dopředu doma zkoušely, aby věděly, jaký bude konečný výsledek. Nevidím v tom nic špatného, naopak oceňuji jejich snahu. Naše dítě určitě ve zmiňované třídě netrpí ani hlady, ani po jiných stránkách. Samozřejmě jsem se na to svého dítěte zeptala, dostala jsem stejnou odpověď jako další spokojená maminka z této třídy. A to tu, že koblihy p.učitelky doma zkoušely a přinesly je do třídy dětem ukázat s tím, že je budou péct další týden společně. Nespokojené mamince bych doporučila, pokud má pocit, že se ve třídě děje něco, co by nemělo, není s něčím spokojená popř. má jakýkoliv problém ohledně péče, ať to příště řeší rovnou s p. učitelkama. Určitě se jí dostane vysvětlení. Mě osobně nikdy ani jedna z p. učitelek neodmítla s jakýmkoliv problémem ani dotazem, když jsem měla jakékoliv pochyby, vždy jsem dostala vysvětlení, vždy si na mě udělaly čas. Přeji tímto p. učitelkám, ať si z této kauzy nedělají hlavu a děkuji jim za dosavadní péči.
14:41 8.2.2013
Simona Maříková (e-mail)
Promiňte mi, ale jsem teď spíše šokovaná ze šokované maminky!!!Moc nechápu o co jí jde a čím se paní učitelky provinily?? Že by toto mělo zastínit náročnou a pečlivou práci s našimi dětmi ....?? Nechť tedy každý zváží ....... Ode mě jim patří dík za trpělivost, obětavost a laskavost s jakou se starají o ty naše zlobivé dětičky. Maříková
14:15 8.2.2013
SPOKOJENÁ MAMINKA ¨VE TŘÍDĚ VRAB
Dobrý den!!!
Reaguji na předešlý příspěvek o koblihách!Nechápu,proč se dotyčná anonimní maminka nedokáže sama osobně zeptat učitelek,které by ji jistě vše patřičně vysvětlily.Sama mám dítě v této třídě a nemám nejmenší výhrady.Ptala jsem se doma na zmińované"KOBLIHY"a odpověď zněla,že je budou s paní uč.péct příští týden.O to více se budou děti těšit,samy si upečou a budou jim sladkou odměnou za jejich práci.MYSLÍM,ŽE SLADKOSTÍ MAJÍ DĚTI DOST.
Každoročně si děti užívají masopustu se vším všudy od výroby masek,karnevalu pečení štrůdlíků.Sáhněte si do svědomí kolik aktivit mimo mateřskou školu my maminky svým dětem věnujeme!!!Samy máme problém zvládnout doma své jedno,dvě děti a já těmto učitelkám skláním poklonu!!!!!!!
Měla jsme pocit ,že je to třída spokojených dětí i rodičů,ale vždy se někdo najde.
PANÍ UČITELKY,PŘEJI HODNĚ ÚSPĚCHŮ VE VAŠÍ PRÁCI!
A dotaz pro šokovanou maminku:Řešila by jste,kdyby se jednalo třeba o mrkev a ne o koblihy?
Přeji hezký den a klidný zbytek školního roku.
19:20 7.2.2013
šokovaná maminka
Dobrý den,
chtěla bych se paní ředitelky zeptat, zda Vám přijde normální dráždit děti přinesenými dobrotami. V jedné třídě (dotyčné učitelky se jistě poznají) donesla paní učitelka druhé učitelce ochutnat domácí koblihy. Nejenže to p. učitelky jedly během vyučování (ani si to nejdou sníst bokem, aby je děti neviděly) ale ještě je dráždí a dávaly jim přivonět, ale kousnout si nesměly. Přijde mi to nemorální, zvlášť od pedagoga!!!
9:50 8.2.2013
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
samozřejmě Vaše podání mě taktéž pobouřilo, ale začala jsem přemýšlet v souvislostech a zjistila následující. V tento měsíc se s dětmi probírá téma Masopustu, ke kterému koblihy neodmyslitelně patří. Učitelka byla tak hodná, že doma vyzkoušela nový recept na pečené koblihy, které budou s dětmi příští týden vyrábět, a přinesla je dětem ukázat jako motivaci. Zároveň se děti zrovna učily básničku o koblihách. Proto si všechny děti přivoněly a paní učitelka ochutnala, jaká je náplň (text básně).
K věkové skupině dětí předškolního věku patří schopnost odložit splnění svého přání a to je právě to oč tu běží. Děti si budou sami koblihy vyrábět a posléze jíst, ale musejí prokázet vůli a trpělivost.
Doufám, že nás nepodezíráte z toho, že bychom chtěli děti trápit. Naopak se učitelky snaží činnosti dětem maximálně zpestřit.
Chápete, že takovéto anonymní stížnosti je mrzí?
Přeji hezký den
ředitelka školy
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

10:24 7.2.2013
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den paní Cihelková,
bohužel Vám nedokážu odpovědět, ale vysvětlím Vám jak to "chodí".
Nevím kolik dětí se letos k zápisu dostaví, ale bude-li jich podobně jako v loňském roce, Vaše šance je bohužel mizivá. Přesto bych Vám doporučila, abyste k zápisu přišla, protže jedním z kritérií je "Opakované podání přihlášky", za něž v dalším roce získáte 1 bod navíc. Pokud by dcera byla přijata musela byste od září hradit úplatu za školku (letos 330 Kč/ měsíc). Jinak budete-li tady mít přihlášku může se stát (čistě teoreticky) že se v průběhu roku uvolní místo a volala bych Vám abyste nastoupili.

Hezký den
Mgr. Jitka Tržilová
ředitelka MŠ Dobětice
Ústí nad Labem
Rabasova 3207/45
www.ms-dobetice.cz
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

10:20 7.2.2013
Jana Cihelková
Dobrý den,

dcera bude mít 3 roky až 5.února 2014. Prosím o odpověď, zda je nějaká šance a přijetí v tomto roce 2013?. Mám podávat přihlášku? Je možné ji přijmout až v únoru 2014, kdy dovrší 3 roky, s tím, že s ní budete už od září 2013 počítat nebo se pak znova v únoru 2014 zeptat, zda se neuvolnilo místo?


Ohlížíte se na to, když dám přihlášku už tento rok, přesto mne nevezmete a opět ji dám i v roce dalším?


Děkuji Jana Cihelková

16:21 28.1.2013
Naďa Špaková (e-mail)
Dobrý den, Naděnka Barvířová ze třídy Kytiček ještě tento týden nedorazí, pořád máme zelenou rýmu a nechceme nakazit ostatní dětičky. Mějte se hezky. Špaková
10:27 23.1.2013
Dvořáková Alena (e-mail)
Dobry den,
chtěla bych poděkovat paním učitelkám Lucce a Iloně ze třídy čertíků za fotky, které dávají do galerie. Obzvláště za pyžamový den, na fotkách je vidět, jaká pohoda a veselí ten den panoval a že si to dětičky maximálně užily. Naše Markétka chodí do čertíků moc ráda, z každé připravované akce je nadšená. Děkujeme za laskavost a ochotu s jakou k dětičkám paní učitelky přistupují. Přejeme stále úsměv na tváři. Dvořákovi
12:26 3.1.2013
Krejčová I. (e-mail)
Dobrý den, ráda bych poděkovala p. učitelce Yvetě a Evě z vrabčáků, zatím za první pololetí školního roku. Za veškeré fotky, které dávají na stránky školky, za různé akce, které pro děti pořádají a za úžasnou besídku, která byla před Vánoci. Eliška chodí do školky ráda a je to hlavně díky pěknému přístupu a péči p. učitelek :-) Přeju, ať se Nový rok vydaří stejně jak ten starý a těšíme se na nové zážitky :-)
7:53 21.12.2012
Královi (e-mail)
Dobrý den,
chtěla bych popřát Vám, paní ředitelko, paním učitelkám, paním kuchařskám a všem lidičkám, kteří se starají o chod školky krásné a radostné Vánoce, a v novém roce hlavně hodně zdraví s radostných chvil.
Zároveň bychom chtěli moc a moc poděkovat paní učitelce Milušce ze třídy Berušek s jakou láskou, trpělivostí, nadšením pečuje o děti.Vánoční besídka byla nádherná!!! Ještě jednou velké díky.
21:48 19.12.2012
Michala Strejcová (e-mail)
Děkuju za krásnou besídku v kytičkách, byl vidět pěkný kus práce s dětmi.
21:24 14.12.2012
Čásovi
Dobrý den, rádi bychom poděkovali paním učitelkám z Rybiček - Věrce a Daně - za pěkné středeční odpoledne. Tvoření se povedlo a vystoupení dětiček bylo úžasné.
Také chceme poděkovat ostatním paním učitelkám, kuchařkám a uklízečkám z budovy B za čas a energii, kterou věnují naší Petrušce.
Přejeme všem klidné a pohodové svátky a ještě jednou veliké díky.
19:00 14.12.2012
Čásovi
Dobrý den,
moc děkujeme paní učitelkám Věrce a Daně z Rybiček za pěkné středeční odpoledne. Tvoření se vydařilo a vystoupení dětí nemělo chybu.
Zároveň bych chtěla poděkovat všem paním učitelkám, uklízečkám i kuchařkám z budovy B za energii, kterou věnují našim dětem a všem přejeme klidné a pohodové svátky.
Čásovi
21:27 11.12.2012
Capkovi (e-mail)
Dobrý den, ráda bych touto cestou chtěla poděkovat paní učitelce Lucce ze třídy Čertíků, že byla tak ochotná a ujala se vedení kroužku Šikulka na budově A. Jiřík s Kačkou chodí do Šikulky moc rádi a pokaždé se nadšeně chlubí novými krásnými výrobky.
Zároveň děkuji za příjemné posezení během vánočního Šikulky, které pro děti a nás rodiče paní učitelka připravila.
Děkujeme a přejeme klidný zbytek adventu. Capkovi :-)
6:50 8.11.2012
Markéta Dolanská (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych poděkovat paní účitelkám ze třídy Rybiček, za perfektní přístup a provedení veškerých akcí. Do školky jsme nastoupili až letošní rok a Matýsek je ze školky nadšený. Děkujeme.
17:47 24.10.2012
Kateřina Ottelová (e-mail)
Dobrý den, posílám poděkování paní učitelkám Evičce a Milušce ze třídy Berušek! Dnes ve středu 24.10. jsme mohli prožít krásné odpoledne v prostředí našich dětí- ve třídě, a tvořit společně s nimi strašidélka z malých dýniček a vydlabat svícny z dýní velkých a spousta jiné zábavy. Opravdu velký dík za pozvání a za nové nápady jak si s dětmi hrát.
S pozdravem K. Ottelová.
10:19 23.10.2012
kočičky
Poděkování rodičům dětí z kočiček
Za třídu kočiček děkujeme všem rodičům za dosavadní spolupráci a pomoc, kterou přispívají k příjemnějšímu pobytu a větší pohodě dětí v naší školce. Velké poděkování chceme vyjádřit rodičům Johanky Dunovské za nalakování dětských židliček, polic a dřevěné tabule pro děti ve třídě. Jistě se nám všem bude v hezkém a veselém prostředí lépe pracovat. Děkujeme mamince Terezky Nechutové za zprostředkování a zajištění ušití červených sukýnek pro naše holčičky. Určitě jim budou nejen na besídce velmi slušet. Děkujeme také rodičům Petra Majera za darování plastových hraček na písek, kterých není nikdy dost, stejně jako tiskových papírů na kreslení, které nám darovali rodiče Ondřeje Giesla - děkujeme. Mamince Rozárky Libešové děkujeme za dárečky - trumpetky a upečení úžasných mufíkových kočiček pro celou třídu na narozeninovou oslavu. Sladké kočičky nám moc chutnaly a s trumpetkami si děti oslavu skutečně užily. Učitelky Mirka a Olga

14:16 15.10.2012
Lucie
Moc moc děkuji p.učitelkám z Rybiček. Za všechny akce, které absolvujete s dětmi. Za exurzi do nemocnice nebo za výborný štrůdl a jiné akce. Též za fotečky z nich a též za kroužek Šikulka a fotkečky z něho. A hlavně za veškerou péči, kterou dětem věnujete. Děkuji mnohokrát.
10:44 8.10.2012
alena
Děkuji mnohokrát za fotky, které na stránky dáváte. Vždycky se těším, až nějaká přibude. Děkuji všem učitelkám, které věnují čas focení, abychom viděli, jak to probíhá a jak to ty naše dětičky zvládají.

11:25 6.10.2012
M.Kahounová (e-mail)
Dobrý den, musím souhlasit s paní Ottelovou. Opravdu jsem ráda, že Honzík chodí do vaší školky a má tyto paní učitelky. Každý den se od něj dozvídám co ve školce dělali a že se už těší na další den. Vřelé díky.Kahounová
23:22 3.10.2012
Kateřina Ottelová (e-mail)
Dobrý den,
děkuji pani učitelkám Evě a Milušce ze třídy Berušek za vřelé přivítání našich pidi dětiček, které na začátku hodně plakali, ale otevřená náruč, pohlazení a vlídné slovo paní učitelek je přesvědčilo o tom, že jsou v dobrých rukách a začli si školku užívat s úsměvem na rtech. Aspoň tak je to vidět na fotkách dodané v galerii, za které také moc moc děkuji. Když jdeme s Radimkem ze školky domů, s chutí si ukusuje svačinku a prozpěvuje si písničku, kterou se s paní učitelkami učí! Opravdu velký dík. Ráda bych, aby nám Miluška zůstala na celý rok.
S pozdravem K. Ottelová
8:12 27.9.2012
Lucie Kvapilová
Dobrý den,nestačila jsem si stáhnout z galerie fotky loňských Vrabčáků, byla by prosím ještě nějaká možnost od p.učitelek Dany a Ivety?Děkuji
12:55 27.9.2012
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den paní Kvapilová,
máte štěstí. Fotografie lze získat u paní učitelky Ivety Štětkové (třída kytiček), která je má ještě na CD k dispozici. Zastavte se za ní a domluvte se osobně jak si fofo předat.
Hezký den
ředitelka MŠ
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

10:39 20.7.2012
Gabriela Vavřichová (e-mail)
Dobrý den,
chtěli bychom moc poděkovat Kačence a Janičce ze Žabiček za to, jak se s velikým osobním a nevídaným nasazením věnovaly dětem, rozvíjely jejich poznání a především je vedly k lásce, pozornosti i ohleduplnosti k ostatním. Přejeme jim oběma i všem zaměstnancům školky krásné a zasloužené prázdniny. Rodiče Marrtínka Sedláčka.
16:00 16.7.2012
Čásovi
Dobrý den,
moc děkujeme paní učitelkám Mirce a Olče z Kočiček za celý rok plný akcí nejen pro děti, ale i pro rodiče.Bylo to super, Petruška chodila ze školky nadšená a už teď se těší na září.
Přejeme hezké prázdniny a ještě jednou díky.
Čásovi
17:45 2.7.2012
Martina Jará
Dobrý den,chtěla jsem moc a moc poděkovat paní učitelkám Kačence a Janičce ze Žabiček za užasně prožitý rok v jejich krásném oddělení plného písniček,her a hlavně dobré nálady.Dětičky se do školky moc těšily a naopak nechtěly chodit domu.Děkujeme moc za Nelinku Keričovou a moc nás mrzí,že už Vás nebudeme mít v dalším oddělení.Děkujeme a krásné praázdniny.Nashledanou Martina Jará
15:25 2.7.2012
Jarmila Hejduková (e-mail)
Dobrý den,
Chtěla bych touto cestou poděkaovat, pí učitelkám z žabiček Kačce a Janičce ,za užasnou ochotu a celkově za vše, co pro dětičky děláte, po celý rok.Tolik písniček ,básniček ,her,a dalších aktivit.Jste výborné paní učitelky.Zůstaňte i nadále takové jaké jste.Anetka vás má moc ráda a bude na vás s láskou vypomínat.Ještě jednou děkuji .Jarmila Hejduková
14:57 2.7.2012
Vavroušová
Dobrý den,chtěla bych poděkovat paní učitelce Olince a Mirce ze třídy Kočiček za práci s dětmi během celého roku.Vavroušová
22:40 20.6.2012
Aleh Harkusha (e-mail)
Dobrý den,
V případě Vašeho zajmu si můžete prohlednout fotografie z oslavy rozloučení se školáky ve třídě Vrabčáku.
http://i-anastasia.net/ms/rozlouceni/rozlouceni.html
Děkují a jsem s pozdravem, Aleh Harkusha
21:15 17.6.2012
Jarmila Hejduková (e-mail)
Dobrý den,
Chtěla bych moc poděkovat paní učitelce Ilonce z čertíku,za besídku aerobicu.Bylo to skvělé.Myslím,že pí učitelka vynaložila hodně snahy a trpělivosti.Za to jí patří moje velké DÍKY.Jen tak dál ......
22:28 6.6.2012
Kateřina Ottelová
Děkuji za pěkně nafocené a zpracované tablo třídy Vrabčáků. Také děkuji pani učitelkám a vychovatelkám za švp ve Starých Splavech, že mají chuť a dobrou vůli se starat o naše dětičky po celý dlouhý týden, muselo to být náročné. Děti byli nadšené a přivezli si hodně krásných vzpomínek.
22:31 18.5.2012
Aleh Harkusha (e-mail)
Dobrý den,
V případě Vašeho zajmu si můžete prohlednout fotografie z oslavy Dne Matek ve třídě Vrabčáku. http://i-anastasia.net//ms/denmatek/denmatek.html
Děkují a jsem s pozdravem, Aleh Harkusha
7:10 18.5.2012
Ivana Krejčová (e-mail)
Dobrý den, děkuji p. učitelce Evičce a Věrce za moc pěknou besídku ke dni matek ve třídě rybyiček.
13:07 17.5.2012
Simona Jánská (e-mail)
Dobrý den,moc děkuji paní učitelce Mirce a Olince ze třídy KOČIČEK za srdíčkový den ke dni maminek. Úžasné co jse dětičky s vaší trpělivostí naučili ani jsem nevěřila co tykový mrňouskové už vše zvládají,bylo to moc krásné.Díky Vám moc oběma. :O)
10:30 17.5.2012
Alena Dvořáková (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat panim učitelkám Jani a Káti ze třídy žabiček za besídku ke dni matek. Naprosto úžasná atmosféra, radost a nadšení dětiček mě dojaly až k slzám. Vaše trpělivost a ochota s dětičkami pracovat je odměňována právě úsměvem na tváři nejen dětí, ale i rodičů. Děkuji za sebe i za Markétku. Přeji vám stále hodně energie a úsměv na tváři. Děkuji Alena Dvořáková
6:10 14.5.2012
Franceová Alena (e-mail)
Dobrý den,
touto cestou bych chtěla poděkovat paní učitelce Irence a Ivetce z třídy Kytiček za akci věnovanou maminkám.Bylo to úžasné, skvělé a po pravdě, neubránila jsem se slzám. Jste báječné a klobouk dolů před Vaší trpělivostí, dovedností, šikovností a schopností dětičky vést k tak krásným věcem.Také děkuji za nádherné dárečky a krásné posezení. Mohla bych Vás poprosit o recept na báječný koláč? Lukášek snědl hned dva kousky a mylsím si,že kdyby mohl sní celý pekáč :o)) Ještě jednou moc moc děkuji :o)) Franceová Alena
17:20 10.5.2012
Jana Mikulecká (e-mail)
Dobrý den,
chtěla bych touto cestou poděkovat paní učitelkám Irence a Ivetce z třídy Kytiček za dnešní akci věnovanou maminkám. Je úžasné, co vše se děti naučili. Michalka chodí ze školky snad každý den s novou básničkou či písničkou. Děkuji Vám za Váš skvělý přístup a za trpělivost, kterou jistě občas potřebujete :-)
Ještě jednou mockrát děkuji.
Jana Mikulecká
17:47 3.5.2012
Franceová (e-mail)
Dobrý den paní ředitelko,

děkujeme Vám, za to, že můžeme chodit do Vaší školičky. Můj syn, Lukášek France je nadšený, spokojený a dokonce i spinká po obědě. Veliké díky patří také paní učetelce Irence a Ivetce z třídy 1.B v Kytičkách. Jsou úžasné.
Děkuji Vám :o))
Franceová Alena
13:32 27.4.2012
A. Policová (e-mail)
Dobrý den,
ráda bych touto cestou poděkovala p. učitelkám z Medvídků a Žabiček a také paní ředitelce, za krásné dnešní dopoledne - pálení čarodějnic. Fotečky jsou krásné, děti jsou na nich spokojené a nadšené! Patří Vám velké PODĚKOVÁNÍ. Děkujeme také za pohotové zveřejnění foteček z Vašich akcí. S pozdravem Policová
23:00 18.4.2012
Mastna Lenka (e-mail)
Dobrý den, děkujem za krásnou školku v přírodě. Adélka s Terezkou jsou nadšené a stále si hrají na indiánky. Velké dík patří učitelkám Janě a Lucce, které jim připravily krásné zážitky.
21:52 17.4.2012
Jana Procházková (e-mail)
Dobrý den,
ráda bych touto cestou poděkovala paní učitelkám Lucce,Janě a všem ostatním zúčastněným za báječnou školu v přírodě.Syn se vrátil nadšený,plný skvělých zážitků a nemluví o ničem jiném.
S pozdravem Procházková (Krbcová)
17:05 16.4.2012
hana72@seznam.cz
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda není k dispozici více fotek ze třídy Berušek? Fotogalerie je velice neaktuální a nelze si příliš udělat obrázek o tom, co děti ve třídě dělají.
20:14 17.4.2012
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
právě bylo na internet vloženo několik složek fotografií ze třídy berušek. Omlouvám se, že to trvalo, ale bylo to způsobeno tím, že v MŠ máme jen jeden fotoaparát, o který se "dělíme". Paní učitelka fotila na svůj vlastní fotoaparát a já jsem měla technické problémy fotky stáhnout, protože nebyly v běžném formátu. Problém se podařilo vyřešit a na fotografie se můžete podívat.
Jitka Tržilová
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

14:17 13.4.2012
OPK
Zajímalo by mne, jak dopadlo vyhodnocení dotazníkového šetření ohledně kvality výuky a školky jako takové. Děkuji
17:17 13.4.2012
MŠ Dobětice (e-mail)
Zprávu ještě nemáme k dispozici, společnost Scio ji ještě nedodala. Jakmile bude, podáme vám informace
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

20:52 10.4.2012
Lucie Dieneltová (e-mail)
Michalka a Filípek Dieneltovi posílají pozdrav z Prahy, kde už za sebou mají první týden v nové školce. I když ten přechod zvládli opravdu dobře, pořád na Vás vzpomínají. Ráda bych touto cestou poděkovala paní ředitelce i všem hodným a báječným paním učitelkám, které jsme za všechny ty roky zažili, za všechno hezké, co našim dětem zprostředkovaly - a že toho bylo! Moc si vážím Vaší práce a obdivuji Váš skvělý přístup (nejen) k dětem. S úctou a velikým díkem zdraví Lucie Dieneltová
20:58 2.4.2012
HK
Chválíme velikonoční bazárek, na obou odděleních byly krásné věci. Na oddělení A se mi líbilo to, že více věcí vyrobily děti.
7:42 22.12.2011
Ivana Krejčová (e-mail)
Děkuji paní učitelce Evičce a Věrce z rybiček za moc pěknou vánoční besídku. Je úžasné porozovat děti co se všechno od Vás naučili. Užijte si hezké Vánoce a po Novém roce se budem opět těšit. Krejčovi
9:16 20.12.2011
Simona Maříková (e-mail)
Vánoční besídka u Medvídků byla úžasná. Oběma učitelkám patří dík, neuvěřitelné co děti umí písniček a básniček. Užijte zasloužené volno, krásné a pohodové Vánoce .... Maříková
12:04 15.12.2011
Zuzi Gondeková (e-mail)
Děkujeme p. učitelkám Olince a Mirce z Kočiček za úžasnou vánoční besídku, naučili jste děti spoustu věcí, bylo vidět, že jsou u Vás moc spokojené :-)
22:02 13.7.2011
Paňkovi (e-mail)
Dobrý den, velmi děkujeme učitelkám z Berušek, Medvídků i Žabiček, které se během tohoto školního roku staraly o našeho Marečka. Školku si velmi oblíbil, chodí do ní rád a vždy nadšeně vypráví zážitky z různých akcí a výletů. S dětmi i rodiči to umíte dobře, klobouk dolů! Přejeme Vám všem dovolenou plnou sluníčka a zaslouženého klidu:-) Paňkovi
12:30 6.7.2011
rada.wana@seznam.cz
Dobrý den,

ráda bych ještě jednou poděkovala všem z pavilonu B, hlavně paní učitelce Věrce a Ilonce z Čertíků za poslední rok, který ve školce náš syn Daneček strávil a všem z pavilonu B, paní učitelkám, paní ředitelce, ekonomce, kuchařkám atd. za veškerou péči, snahu a trpělivost, kterou s dětmi měly. Byly jste úžasné! Na školku bude náš syn vzpomínat jen v dobrém....Děkujeme Váňovi
16:46 2.7.2011
Laiblovi (e-mail)
Vzhledem k nemoci našeho syna jsme se nemohli přijít rozloučit a poděkovat paním učitelkám Yvetě a Daně z Rybiček, tak bychom tak rádi učinili alespoň touto cestou.
Děkujeme a chválíme za váš přístup a nápady.
Hezké léto... Laiblovi
17:19 30.6.2011
Lucka a Jitka Holubovi (e-mail)
Dobrý den.
Dnes byl poslední den, který Lucka prožila ve školce v Žabičkách.
Celý rok se do školky těšila a vždy přesně věděla, co je ten den v plánu. Množství aktivit, které chystala Káťa s Janičkou, bylo opravdu úžasné a z holčičky je po roce zvědavá malá slečna.
Obě moc děkujeme a přejeme Kátě dovolenou plnou sluníčka a klidného odpočinku a Janičce hodně zdraví a radosti.
11:25 30.6.2011
Seidlová Helena (e-mail)
Dobrý den!
Ráda bych poděkovala p.učitelkám Yvetě Horáčkové a Daně Rohoušové z Rybiček za celoroční péči o syna Lukáška.Byli jsme moc spokojeni.Lukášek se už cítí jako velký předškolák.Načerpal mnoho znalostí o světě a přírodě.Jeho sbírka výtvarných děl je úžasná a nápaditá.Také Rybičková plavecká přípravka byla přínosem a radostí.A samozřejmě akce pro rodiče a děti byli příjemné (keramika,tvoření, besídky atd.).Mockrát děkuji a chválím!
9:10 30.6.2011
Ivana Krejčová (e-mail)
Dobrý den, děkuji pí. učitelkám ze třídy Kočiček Olince a Mirce za péči, trpělivost a milý přístup který měly k naší Elišce. Také za fotky a všelijaké akce, které udělaly nejen pro děti ale i rodiče.
1:47 29.6.2011
Martina Jará (e-mail)
Dobrý den,chtěla bych poděkovat pí.učitelkám z oddělení Medvídků, Milušce,Jarmilce,pí.ředitelce a Renatce za krásný rok v této třídě. Dcerka Nelinka Keričová je měla moc ráda a my byli s jejich přístupem také moc spokojeni.Tak velké díky a krásné prázdniny.
Martina Jará a Pavel Kerič
17:39 15.6.2011
Komínkovi (e-mail)
Dobrý den,
chtěli bychom poděkovat p.učitelkám ze třídy Berušek Mirce a Radce. Velké díky vám určitě patří za trpělivost a vše co pro děti děláte po celý školní rok.
11:41 13.6.2011
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
Jsem otec Anastasiji Garkušové. Chtěl bych Vám nabídnout virtuální panorama, které jsem vytvořil 8.6.2011 z fotografií z Dětského dne na školní zahradě.
Panorama najdete na stránce http://i-anastasia.net/tour/msdobetice/msdobetice1.html a pokud máte zájem, můžete na ně přidat odkaz na Vaše internetové stránky.

S pozdravem

Harkusha Aleh
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

10:41 13.6.2011
Seidlová Helena (e-mail)
Dobrý den,
ráda bych poděkovala p. učitelkám a ostatnímu personálu z pavilonu B za nádherně připravené odpoledne pro děti k jejich svátku.Byla to příjemná a pohodová akce.Moc jsme si to s dětmi užili.Počasí se také snažilo a tak se zdařilo i opékání buřtíků,což byla užasná závěrečná tečka na dortu :).Už se s dětmi těšíme na další společnou akci!
20:03 10.6.2011
Yveta Horáčková a Dana Rohoušová
Vážená paní Gabčanová,
musím reagovat na Vaší stížnost o neinformování ohledně besídky aerobicu. Nesouhlasím ani s paní ředitelkou, že je na vině nemocnost učitelek. Informace o datu a čase konání řádně visela celý týden na nástěnce v šatně a Vy jste byla, stejně jako ostatní rodiče, na Informativní schůzce v září seznámena s tím, že si máte každý týden přečíst nástěnku, kde budou všechny akce předem oznámeny.
To, že jste se nezúčastnila poslední hodiny aerobicu nás mrzí, hlavně kvůli Vaší dceři, ale opravdu není chyba na naší straně.
Yveta Horáčková a Dana Rohoušová, učitelky 3. třídy
13:15 10.6.2011
Kateřina Dupalová (e-mail)
Dobrý den,
chtěla bych tímto veřejně poděkovat všem učitelkám MŠ se kterými jsme se v průběhu tříleté docházky naší dcery setkali.Nejvíc však musím vyzdvihnout paní učitelky Káťu a Janičku ze třídy žabiček.Tyto dvě úžasné dámy pro děti vyloženě žijí.Je na nich vidět,že práce s dětmi je baví.Maximálně se dětem věnují a vymýšlejí pro ně stále nové a nové aktivity.Nelinka chodila celý rok do školky s nadšením a obě paní učitelky má moc ráda. Moc nás mrzí,že z důvodu stěhování jsme nuceni Vaší MŠ opustit.
Přeji Vám spoustu spokojených dětiček i jejich rodičů.
S pozdravem Dupalovi
18:47 9.6.2011
Alena Policová (e-mail)
Dobrý den,
chtěla bych poděkovat p. učitelkám z pavilonu A za krásně připravený Den dětí. Bylo to opravdu moc hezké. Děkuje a těšíme se na dalši Vámi pořádané akce.
18:01 9.6.2011
Gabcanova Jana (e-mail)
Dobrý den,
jsem velmi velmi rozčarovaná a smutná (stejně jako byla moje dcerka dnes na kroužku) z toho, že nám nikdo nebyl schopen říci, napsat nebo uveřejnit na stránkách MŠ, že se dnes koná závěrečná besídka na kroužku aerobicu. Paní učitelka Ilonka byla při vedení dětí úžasná, pololetní besídka byla skvělá. O to víc mě mrzí, že jsme byli ochuzeni o další vystoupení - navíc z důvodu stěhování pro nás vlastně vystoupení poslední :(
Mimochodem na stránkách MŠ často chybí info např. o focení, návštěvě kina apod. Některá oddělení info o akcích zveřejňují, ale u všech oddělení tomu tak není.
Gabčanovi
11:17 10.6.2011
MŠ Dobětice (e-mail)
Milá paní Gabčanová,
je nám velice líto, že jste nebyli na poslední besídce aerobicu. Zpráva o tom, že tato akce proběhne byla vyvěšená v šatnách dětí.Bohužel se kvůli složité (nemocnost) personální situaci stalo, že akce nebyla zveřejněna i na web stránkách MŠ. Tímto se Vám za toto nedopatření omlouvám a přeji Vám i dceři v nové MŠ mnoho spokojenosti.
Jitka Tržilová
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

22:14 8.6.2011
Dobešovi (e-mail)
Dobrý den, chtěli bychom pochválit dnešní odpoledne na zahradě a také poděkovat p. učitelkám za celý školní rok (hlavně v oddělení Čertíci a Berušky, kam chodí naše holčičky) a také celému personálu, který se o děti stará.

Dobešovi
16:18 2.6.2011
MŠ Dobětice (e-mail)
Vážení rodiče,
je mi moc líto, že jsem nemohla přijmout všechny děti do MŠ. U zápisu bylo 115 dětí a já jsem mohla přijmout jen 51 z nich. Jak víte postupovala jsem při výběru z kritérií. Tato kritéria nejsou mým výmyslem a mrzí mne, že Vaše zlost kvůli nepřijetí dítěte se obrací proti mně.
Podívejte se prosím na následující odkaz, kde se k přijímání dětí vyjadřuje ombudsman.
http://www.ochrance.cz/tiskove-zpravy/tiskove-zpravy-2011/kriteria-pro-prijeti-do-materske-skolky-se-maji-tykat-deti-nikoli-posuzovat-jejich-rodic/
Snad potom uznáte, že si nemohu dovolit postupovat jinak.

Bc.Jitka Tržilová
ředitelka MŠ
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

22:07 13.5.2011
Monika Červinková (e-mail)
Dobrý den, také bych ráda poděkovala p.učitelkám ze třídy Vrabčáků za krásné odpoledne ke Dni maminek. Velké díky vám určitě patří za trpělivost a vše co pro děti děláte po celý školní rok.
13:39 10.5.2011
Rychtářová (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych také poděkovat p. učitelkám ze třídy Vrabčáků za hezké posezení ke Dni maminek, vystoupení dětí bylo opravdu úžasné.
21:55 9.5.2011
Groulíková (e-mail)
Děkuji učitelkám ve třídě Vrabčáků za příjemné posezení pro maminky s milým dětským programem.
18:54 2.5.2011
Jarmila Hejduková (e-mail)
Dobrý den,chci poděkovat paním učitelkam z Medvídků.Farma výlet,byl výborný nápad.Anetka si to moc užila.Přijela plná emocí,nadšená.A podle foteček na galerii je ta radost v dětských tvářičkách opravdu znát.DÍKY MOC......
9:35 23.4.2011
S.Jánská (e-mail)
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat paní ředitelko,jak to bude od září s dětmi postupujícími do dalšího oddělení.Syn navštěvuje třídu Kytiček pod vedeni p.uč.Lucky a p.uč.Janičky s jejich přístupem jsem maximalně spokojena.Budou tyto pani ucitelky postupovat nadale i s detmi,bylo by to jen trochu mozne?Předem moc děkuji za odpověď.Přeji hezký den
17:35 27.4.2011
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
změny v jednotlivých třídách plánuji, ale na přesnější informace budu potřebovat ještě víc času.Vydržte do prázdnin a věřte, že nebudou-li dál s Vaším synem Jana a Lucka, určitě získá další oblíbené dospěláky v jiných učitelkách. Domnívám se, že učitelky v naší školce jsou všechny v pohodě a děti s nimi nemají problémy.
Hezký den
Bc.Jitka Tržilová
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

9:28 12.3.2011
Lebedová (e-mail)
Dobrý den,

chtěla bych požádat o radu, kdy se děti do mateřské školy přihlášují, tj. zda mohu již dát požadavek třeba nyní ve 2 letech dítěte, nebo až ve 3 letech. Dcera je narozená v měsíci červen 2009.


Předem moc děkuji za odpověď.
9:34 12.3.2011
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
zápis do MŠ se koná každý rok a vždy na následující školní rok. To znamená, že letos v květnu přijdou k zápisu děti, které chtějí nastoupit do MŠ ve školním roce 2011-12.
Přeji hezký den
Bc.Jitka Tržilová, ředitelka MŠ
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

18:18 19.2.2011
Jarmila Hejduková (e-mail)
Dobrý den, moc děkuji pani učitelkam ze třídy medvídků,za výlet lanovkou.Super nápad,Anetka byla nadšená a myslím ,že i ostatní děti.Díky moc.....
21:07 7.2.2011
horáčková-babička Honzíka Strejc (e-mail)
děkuji p.učitelkám z odd.kočiček za jedinečný nápad vypravit svatbu,mám možnost zhlédnout zde vaše fotografie i když jsem z Chomutova a vidět tak svého vnoučka,výborný nápad,který zůčastnění určitě ocení tak za dvacet let až budou chtít tento nápad zopakovat,děkuji a všem přeji další skvělé nápady a radost z práce s dětmi Horáčková
15:03 23.12.2010
Strejcovi (e-mail)
Přejeme všem zaměstnancům Mš veselé vánoce, krásné klidné svátky, mnoho zdraví a práce v novém roce. Honzík je v kočičkách moc spokojený a děkujeme učitelkám za krásné a dlouhé hudební pásmo na besídce, je neuvěřitelné co dokáží s našimi ďáblíky.
9:00 17.12.2010
Kateřina Dupalová (e-mail)
Chtěla bych moc poděkovat učitelkám za třídy žabiček Janičce a Kátě za nádhernou vánoční besídku.Připravily s dětmi úžasné představení.Dětem se věnují s maximálním nasazením,mají s nimi obrovskou trělivost a děti je milují.
Všem v MŠ bych chtěla popřát nádherné prožití vánočních svátků a v novém roce hodně spokojených dětí a rodičů.
S pozdravem K.Dupalová
19:40 16.12.2010
Dvořáková Alena (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych poděvat p.učitelkám ze třídy Medvídků za krásnou vánoční besídku, kterou si pro nás rodiče s dětmi připravily. Oceňuji jejich práci s dětmi a děkuji za vše, co děti naučí a jak hezky se k nim chovají. Dvořáková Alena
11:34 6.12.2010
MŠ Dobětice (e-mail)
Děkujeme mamince Markétky Dvořákové za vánoční perníčky pro medvídky.
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

11:33 6.12.2010
MŠ Dobětice (e-mail)
Poděkování mamince Filipa Ovsiaka za čertovské perníčky pro žabičky.
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

12:50 2.12.2010
MŠ Dobětice (e-mail)
Děkujeme mamince Honzíka Strejce za vánoční perníčky a zdobení pro kočičky.
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

12:49 2.12.2010
MŠ Dobětice (e-mail)
Děkujeme mamince Otíka Libeše za mikulášskou nadílku pro třídu kočiček a medvídků.
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

11:51 24.11.2010
MŠ Dobětice (e-mail)
Děkujeme rodičům Matýska Vondráka a Elišky Rudolfové za krásné hračky "Kytičkám" pod stromeček
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

18:14 15.11.2010
Rychtářová (e-mail)
Dobrý den, je pravda, že byla zrušena školka v přírodě ve St. Splavech? Pokud ano, tak proč? Zájem byl velký,děti se vrátily nadšené a těší se tam znova. I zde z ohlasů je vidět, že se tam dětem líbilo, takže nemluvím jen za sebe a svou dceru, ale i za ostatní děti. Děkuji za odpověď. R.Rychtářová
12:19 16.11.2010
MŠ Dobětice (e-mail)
Vážení rodiče,
bohužel je pravda, že jsem byla nucena zrušit školu v přírodě ve Starých Splavech. Je pravda, že rodiče i děti byly nadšeni, stejně tak byla kladně hodnocena škola v přírodě v Telnici. Bohužel kvůli finančním problémům rodčů odjelo v září jen 21 dětí ( z původních 30) a 3 učitelky. Tyto učitelky samozřejmě chyběly pro zbývající děti v mateřské škole.Díky vstřícnosti majitele chaty Olymie v Telnici jsme i s takto malým počtem dětí mohli výjezd uskutečnit. Ve Starých Splavech se ale jedná o klasický objekt, který je založen na ziskovosti. Měly jsme objednáno 50 míst a v lednu bylo nutné zaplatit zálohu. Staré Splavy jsou dražší než Telnice a asi se mi nebudete divit, že nemohu zaplatit zálohu ze svého a čekat, jak to dopadne. V případě zájmu jsme domluveni na Telnici, že by bylo možné vyjet na jaře.
Přeji hezký den.
Tržilová Jitka
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

8:08 27.10.2010
Ivana Krejčová (e-mail)
Dobrý den, děkuji nejen za krásné fotky ze třídy Kočiček, ale i za úžasný přístup p. učitelek k dětem. Krejčová.
17:26 21.9.2010
Jánská (e-mail)
I já se připojuji k poděkování za fotečky Kytiček.
13:26 20.9.2010
Novotní (e-mail)
Děkujeme za úžasné fotky ze třídy Kytiček.
21:45 7.9.2010
Lipertovi (e-mail)
Ubehlo síce len pár dní,ale podľa informácii,ktoré dostávame denne od syna ,sme vstúpili do novej skupiny čertíkov,tou správnou nohou.Už na rodičovskej schůzke pani učitelky posobili pozitívne a hlavne majú obdobný štýl výchovy ako my NENÚTIŤ ale MOTIVOVAŤ.Verím,že budeme stále tak spokojní ako pred rokom v žabičkách :-) Good luck :-)
10:15 22.8.2010
Jana Adamcová (e-mail)
Dávám této školce velkou 1 *hlavně moc děkuji paní učitelce Popelkové a Kvapilové jsou to dvě moc hodné učitelky a zaslouží si velký dík.Aďa si prošla v UL.3 školky a tahle je nej.... už se těšíme až do této školky bude chodit náš Ondra snad budeme mít štěstí a budeme mít zase tyto paní učitelky :-)Moc děkujeme Adamcovi
10:41 30.6.2010
Denisa Ladrová (e-mail)
Chtěla bych se připojit a poděkovat Janě a Mirce z oddělení Kočiček za celý školní rok...můžu z jistotou říct, že jste obě osoby na pravém místě...je úžasné vidět co všechno s dětmi dokážete.Tím spíš, že jde o vzpomínky které si děti budou pamatovat celý život..
Máte můj velký obdiv a dík...Jen tak dál Denisa L.
22:00 18.6.2010
Dobešovi (e-mail)
Dobrý den, chtěli bychom moc poděkovat za celý školní rok ... za akce, které pořádáte pro dětičky i za perfektní a profesionální přístup k dětem ... obzvlášť paní učitelce Káťě a Janičce (jak jim doma říkáme) z Žabiček...v září se budeme opět těšit. Krásné prázdniny přejí Dobešovi
7:16 11.6.2010
Lipertovi (e-mail)
Pekný deň do školky.Touto cestou Vás chcem - všetky ženské len pochváliť.Dali ste dohromady nádherný program na Detský deň.Aj keď sme ešte mali od lekára zákaz na sluníčko riskli sme to - Adam si zasúťažil,slnko mu neublížilo akurát túžba po školke vzrástla :-)Gratulujem a nech sa Vám darí
12:51 2.6.2010
Blanka Jaegerová (e-mail)
Krásný den všem,
chci VÁM VŠEM PANÍ (slečny) učitelky moc poděkovat. Děkuji VÁM, za to, že JSTE a moje děti mají to štěstí a potkaly VÁS. Dcerka Anička v létě opouští téměř "rodinné hnízdo" Vrabčáků a nastoupí do 1. třídy Zš. Vím, že na VÁS nikdy nezapomene, tak jako nezapomíná Dominik. Děkuji ještě jednou. Přeji školce jen to nejlepší co se dá přát. Paní ředitelce spokojené zaměstnance a chápající rodiče, paní (slečnám) učitelkám chápající vedení. Jste úžasné a odvádíte obrovský kus práce, který se nedá ničím zaplatit. S úctou Blanka J.
11:22 19.5.2010
M. Nová (e-mail)
Dobrý den, také ještě se "zpožděním" reaguji na školku v přírodě pořádanou ve Starých Splavech. I Natálce se tam moc líbilo a vám všem určitě patří velký dík za skvělě připravený indiánský program a celkovou organizaci.
8:16 18.5.2010
Jana Gabčanová (e-mail)
Tímto se omlouvám p.učitelkám Janě a Lucce, které nejsou v Žabičkách, ale v Kytičkách ;) J.Gabčanová
10:21 17.5.2010
Gabčanovi (e-mail)
Děkujeme za nádherné fotky (ta na plátně vypadá opravdu úžasně!) a doufáme, že se bude focení konat i příští rok.
A moc moc děkujeme p. učitelkám Janě a Lucce z Žabiček, spolupráce s nimi je výborná a dcerka Anežka chodí do i ze školky nadšená a udělala za těch několik měsíců ve školce velké pokroky. Díky! Gabčanovi
21:31 13.5.2010
Groulíkovi
Dobrý den,s pořádanými školkami v přírodě (Staré Splavy,Telnice) byli vždy spokojené obě naše děti. Určitě v nich pokračujte. Děkujeme. Groulikovi
19:08 10.5.2010
G.Fišerová (e-mail)
Dobrý den, vždy jsem patřila k dětem, které těžce nesly školky a školy v přírodě. Jezdila jsem opravdu nerada a proto Vám chci strašně moc poděkovat za obě své děti Majdu a dnes již školáka Kryštofa, které díky Vašemu přístupu jezdí strašně rádi. Myslím, že díky Vám paní ředitelko udělala celá MŠ obrovský krok. Ještě jednou velmi děkuji
Fišerová
16:40 6.5.2010
Martin Bis (e-mail)
Dobrý den,
školka v přírodě ve Starých Splavech byla moc pěkná a určitě v ní pokračujte.Penzion a okolí je nádherný.Dcera si to opravdu užila a přivezla si spoustu indiánských zážitků.Taky fotečky jsou moc pěkný.Chtěl bych poděkovat všem učitelkám ze třídy rybiček za vynikající péči o děti.Také paní ředitelce za příkladné vedení školky.Jen tak dál.Martin a Karolínka Bisovi
13:39 6.5.2010
Mastná (e-mail)
Dobrý den , dceři se na školce v přírodě moc líbilo. Paní učitelky byly moc hodné a díky nim a jejich přístupu k ní se opět těší na další školku v přírodě. Budeme rádi, když se dále budou pořádat.
12:04 6.5.2010
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
v pátek 30.4. se děti vrátily ze školy v přírodě ve Starých Splavech. Prosím rodiče o zhodnocení této akce a zprávu, zda máme dále tato výjezdy pořádat.
Děkuji
ředitelka školy
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

20:22 29.4.2010
alena (e-mail)
DOBRY DEN FOTEČKY UŽ DORAZILI JSOU MOC MOC KRÁSNY OPRAVDOVA NADHERA JSME SPOKOJENI A TĚŠIME SE NA DALŠI FOCENI S POZDRAVEM ALENA
10:50 20.4.2010
Eliška Svobodová (e-mail)
pro "maminku z Rabasovky"

Omlouvám se, nedá mi to nereagovat na vás...píšete, že "nepatříte mezi maminky co si stěžují"...už tím, že sem píšete, si stěžujete, nechápu pouze, proč se nepodepíšete. Prakticky jste sem napsala anonym. Jinak můj osobní názor jako maminky je opačný a sdílím názor paní ředitelky a rozhodně jsem raději, když děti neprochladnou, protože v tomto jarním jetšě chladném období může být písek ještě studený. Myslím si, že paní učitelky převážně zvládají svou práci kvalifikovaně a já osobně obdivuji jejich trpělivost, s jakou musejí všechny ty malé raubíře zvládat. Příště se zkuste "maminko z Rabasovky" podepsat, je to minimálně slušnost. Svobodová
10:40 20.4.2010
Eliška Svobodová (e-mail)
Dobrý den, chci velmi poděkovat za příkladnou vzornou péči o děti ve třídě Žabiček. Paní učitelky Káťa a Janička jsou výborné, dokážou děti zaujmout a připravit jim zajímavý program. Také komunikace a spolupráce s nimi je skvělá, jsem velmi spokojená. Děkuji a jsem s pozdravem. Svobodová
18:19 13.4.2010
Lenka Dvořáková
Dobrý den, chěli bychom poděkovat p.učitelkám za indiánskou noc ve školce. Náš syn byl z této akce nadšen. Dvořákovi
12:16 10.4.2010
maminka z Rabasovky
Dobrý den, nepatřím mezi maminky, které si ztěžují, ale připadá mi dost neobvyklé, že nejmenší děti, které tráví již celý tento týden venku na zahradě mají zakryté pískoviště a jen tak pobýhají okolo posedávající dlouhovlasé blonďaté paní učitelky. S pozdravem maminka z Rabasovy ulice
7:25 12.4.2010
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
to, že pískoviště zůstalo zakryté bylo způsobeno tím, že je písek stále dost studený a mokrý. Věřte, že by ho učitelka jinak odkryla, protože by pobyt venku byl pro děti i pro ni příjemnější.Snažíme se, aby děti neprochladly a nebyly nemocné.
ředitelka MŠ
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

8:42 10.4.2010
Pochovi (e-mail)
Dobrý den,
rádi by jsme touto cestou chtěli poděkovat všem učitelkám za péči, kterou věnují dětem. Jen tak dál a držíme palce :-)
10:42 1.3.2010
Lopraisová Radka (e-mail)
Dobrý den,
chtěla bych poděkovat za hezkou výzdobu, kterou ve školce v Pavilonu A máte. Vždycky když jdeme do školky, tak na nás příjemně dýchne atmosféra kolem. Také bych chtěla poděkovat paní učitelce Káťe a Janiččce ze ŽABIČEK, že se hezky starají o dětičky, i když jim dají dost zabrat. Děkuji moc a s pozdravem Lopraisová
17:19 24.2.2010
chochola (e-mail)
dobrý den bylo by možné napsat na vaše stránky číslo účtu?děkuji
8:07 14.4.2010
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
číslo účtu spolu s variabilním symbolem dostanete od vedoucí stravovny.
ředitelka MŠ
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

11:12 23.2.2010
Alena Macháčková (e-mail)
Dobrý den,měla bych zájem o umístění syna do Vaší školky.Chtěla jsem se zeptat,jestli je ve vaší školce den otevřených dveří?Děkuji mockrát.Jezdíte s dětmi na školky v přírodě?Děkuji moc ,s pozdravem Macháčková.
16:47 24.2.2010
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
oficiální den otevřených dveří neděláma, ale můžete se přijít podívat kterékoli odpoledne do MŠ od 14,30 do 16 hodin. Na školky v přírodě jezdíme dvakrát v roce, většinou větší děti, ale je možné vzít i šikovného "mrňouse".
Budeme se na vás oba těšit
ředitelka MŠ
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

14:51 10.2.2010
Jeřábková (e-mail)
Dobrý den,
začínáme se ohlížet a pátrat po MŠ pro naší dceru. Letos jí budou 2 roky (duben) a tak bych chtěla nějaké informace ohledně podání přihlášky, či nástupu do školky apod. Moc děkuji za informace
S pozdravem Jeřábková

14:39 11.2.2010
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
informace o přijetí -kritéria najdete na našich stránkách v organizační informace - přijímání dětí. Přesný termín zápisu ještě není stanoven a potřebné formuláře budou k dispozici na internetu i k osobnímu vyzvednutí zhruba měsíc před datem zápisu.
Přeji hezký den
ředitelka školy
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

14:37 18.1.2010
Iva Pražáková (e-mail)
Dobrý den, chtěla bych Vám poděkovat za mého syna Marka, který je moc rád, že chodí do Vaší školky, moc se mu tam líbí a když má nastat víkend, je celý skleslý. Vím je to raubíř, děkuji za trpělivost, kterou s ním máte a nejen s Markem, ale se Všemi dětmi. Děkuji Pražáková
9:58 13.1.2010
Simona Maříková (e-mail)
Dobrý den,
chtěla jsem se informovat,možná je ještě příliš brzy,kdy se bude v letošním roce konat zápis pro děti do školky? Nikde jsem to na Vašich stránkách nenašla. Mám dceru, které budou 3 roky až v listopadu 2010,ale nerada bych něco prošvihla.Moc děkuji za odpověď.
Simona Maříková
14:43 18.1.2010
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
zápis do MŠ probíhá kažký rok v průběhu měsíce května. Přesný termín bude upřesněn po dohodě s Magistrátem města Ústí n.l. a bude uveřejněn na našich stránkách a pomocí vývěsek v okolí MŠ.
Těšíme se na Vás
ředitelka MŠ
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

11:35 7.1.2010
Václav Strnad (e-mail)
Dobrý den, chtěl bych tímto poděkovat pí.Mekotové a pí.Hudcové za péči , kterou věnují všem dětem ve třídě , kterou mají na starosti.Moje dcera Viktorka je velmi spokojená a těší se každý den do školky.Děkuji a nashledanou Strnad .
11:37 22.12.2009
Gabriela Fišerová (e-mail)
Dobrý den,
nejprve bych Vám všem chtěla před Vánoci poděkovat za mou dceru, která je díky Vám ve školce moc spokojená a zároveň bych se chtěla zeptat, zda by nebylo možné aby děti z rybiček mohly chodit místo plavání, které stejně není např. do solné jeskyně.
děkuji G.Fišerová
14:48 18.1.2010
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
plavání ve třídě rybiček probíhá. Bylo přerušeno jen s ohledem na chřipkouvou epidemii. O plavání je mezi dětmi velký zájem (Vaše Markétka nejspíš ze zdravotních důvodů nechodí) a proto ho rušit a nahrazovat solnou jeskyní nebudeme. Návštěva solné jeskyně je v plánu v jarních měsících.
Přeji hezký den
ředitelka školy
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

19:48 18.12.2009
Panochovi (e-mail)
Děkuji Vám za vyčerpávající odpověď. Také přeji hezké vánoční svátky.
Monika Panochová
12:31 18.12.2009
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
výlety pro nejmenší děti se chystají až na konci školního roku. Úkolem MŠ u takto malých dětí je naučit je sebeobsluze a odputání od rodiny. Mnoho dětí v dnešní době nejezdí s rodiči trolejbusem a děti to neumí. Navíc se při cestováníi s nejstaršími dětmi potýkáme s neochotou ostatních cestujících pustit děti sednout nebo je přidržet. Víte sama jak to v hromadných prostředcích vypadá a to pomíjím hledisko zdravotní, kdy v trolejbusech je velké nebezpečí nákazy žloutenkou. Možnost vyjíždět s takto malými dětmi na výlety je při počtu zapsaných dětí 28 a docházejících přes 20 nereálná. Kdo z rodičů cestuje s více než dvěma dětmi ví, o čem mluvím. Obávám se, že pro změnu tohoto stavu by bylo nutné přinutit naši vládu, aby snížila počty dětí ve třídách MŠ. Věřte mi, že nám by se také mnomem lépe pracovalo s menším počtem dětí. Bohužel je toto u nás vše otázkou peněz ve školství.
Věřím, že chápete, že nám jde především o bezpečí dětí. Váš syn se dočká výletů, jen musí trochu "zestárnout".
Přeji hezký den a vánoční svátky
ředitelka MŠ
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

9:52 18.12.2009
Panochovi (e-mail)
Dobrý den,
chystají se nějaké výlety pro nejmenší děti v průběhu školního roku, myslím tím i např. návštěva skanzenu Zubrnice či podobné výlety? A dále jsem si všimla, že některá oddělení navštěvují solnou jeskyni, ráda bych kdyby byla možnost i u těch nejmenších. Byla by tu možnost, popř. co udělat, abychom mohli tuto možnost prosadit?
Děkuji za Vaši odpověď.
Panochová
21:22 7.12.2009
Jitka Kittnerová (e-mail)
Dobrý den,
chtěla bych poděkovat pí učitelkám z oddělení Žabiček za hezký přístup k dětem.Líbila se mi páteční akce - Mikuláš.Příjemně mě překvapilo,jak měla paní učitelka Káťa akci připravenou a také se mi líbil její kostým.Ještě bych chtěla poděkovat paní učitelce, že vyrobila s dětmi masky i pro děti,které chyběly.
Kittnerová

12:11 19.11.2009
Lipertovi (e-mail)
Radi by sme pochvalili paní učiteľky - Káťu a Janu z oddelenia Žabičiek,za fantastický prístup k deťom.Cítime z nášho syna každodennú radosť,keď sa chystá do školky....po škole zase rozpráva plno zážitkov,ktoré spolu s p.učiteľkami zažili a hlavne začal konečne rozpáváť doma básničky.Pani učiteľky ho zbavili strachu.V porovnání s minulým rokom je min o 150% veselší.... :-)
9:09 11.11.2009
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
četla jste správně a evidenční list i žádost budou na internetu opět k dispozici v době před zápisem.V současnosti tam nejsou proto, že nemáme žádné volné místo. V případě, že rodič přijde s žádostí o přijetí do MŠ musí ředitel o tomto ve správním řízení rozhodnout. Snažím se tedy šetřit práci sobě i rodičům. Kritéria k přijímání si stanoví na každý rok před zápisem ředitel sám. Tyto kritéria jsou zhruba následující: přednost ze školského zákona mají děti před nástupem do základní školy (předškoláci), dále děti podle věku, místa bydliště a zaměstnanosti rodičů. Podrobná kritéria budou také včas zveřejněna. Budete-li mít ještě nějaké dozy, obraťte se na mne buď tímto způsobem anebo telefonicky.
Přeji hezký den
ředitelka MŠ
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

1:13 11.11.2009
Mátlová Lucie (e-mail)
Dobrý den. Pročítala jsem řád školy, kde jsem se v bodě 3. dočetla mj. :Před zápisem si rodiče vyzvednou v MŠ žádost a evidenční list. Tyto dokumenty.......................... Při rozhodování o přijetí se ředitelka řídí kritérii pro přijetí – příloha č.1.
Ale ať hledám, jak hledám, na stránkách MŠ žádnou přílohu č.1 nemohu najít. Moc ráda bych si kritéria přečetla. Děkuji mnohokrát. Mátlová lucie
15:49 23.10.2009
Lucie Kvapilová
Dobrý den,chtěla bych moc poděkovat paní učitelce JANĚ SVOBODOVÉ a LUCII LEJČÍKOVÉ z kytiček za pěkný přístup k dětem,za jejich práci a trpělivost.I přesto,že je náš syn ve školce dost nesmělý a tichý,doma NADŠENĚ vypráví o školce,o nových zážitcích-jak s p.učitelkami cvičí,zpívají,nebo si hrají či tvoří ježky z brambor:-).Je vidět,že p.učitelky se dětem věnují s radostí.Velice chválím i to,že děti mají týden co týden na nástěnkách stále nové a nové výkresy-mimochodem nás i potěšilo,že některé výkresy či tvorba dětí je uveřejněná i na těchto stránkách.Na jedničku funguje i komunikace mezi učitelkami a námi rodiči.Děkují Kvapilovi
18:17 18.8.2009
Lucie Kvapilová
Dobrý den,chtěla bych se jen optat,jaký je důvod toho,že náš syn,který navštěvoval třídu KYTIČEK v loňském školním roce,bude tuto třídu navštěvovat i nyní,i přesto,že jeho "spolužáci"z Kytiček budou nyní chodit do třídy Kočiček?Moc mě to mrzí a přeji si,aby Zdeneček přešel s ostatními dětmi do KOČIČEK.Mnohokrát děkuji!KVAPILOVÁ
6:51 20.8.2009
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
děti jsou do tříd rozdělovány podle věku. Váš syn je narozen v roce 2006 a do třídy kočiček se prostě nevešel (spolu s ním zůstávají v kytičkách další 3 děti). Třída kočiček má kapacitu"jen" 24 dětí a jsou v ní děti narozené 2005 a 2004. Přesuny dětí se v případě uvolnění místa provádějí i v průběhu roku a tak věřím, že Vám později budu moci vyhovět. V současnosti to opravdu možné není.
Přeji hezký zbytek prázdnin
ředitelka školy
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

13:11 18.6.2009
Monika Bolinová (e-mail)
Dobrý den, chtěli bychom poděkovat všemu personálu, který se podílel na včerejším šerpování předškoláčků - bylo super vidět radost a dychtivost všech dětiček. Skvělý nápad jste měli s představením Sváťova divadla.
Děkují Monika a Jiří Bolinovi
19:20 18.6.2009
MŠ Dobětice (e-mail)
Děkujeme za pochvalu. Fotografie jsou k dispozici v galerii.
ředitelka školy
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

17:08 16.6.2009
Pavlína Kundrátová (e-mail)
Dobrý den.
I já se musím připojit k poděkování paní učitelce Janě Popelkové. Dcera Emička je ve školce velice spokojená, přístup paní učitelky je skvělý a z jejích odpoledních odchází Emička domů nerada. Za veliký úspěch považuji i to, že paní učitelka dokázala, aby dcera ochutnala zeleninu :) Děkujeme za ochotu a trpělivost i s námi - rodiči. Moc bychom si přáli, aby paní učitelka postoupila do druhého oddělení a byla tak nadále naším usměvavým sluníčkem.

Pavlína Kundrátová
12:28 16.6.2009
Helena Seidlova (e-mail)
Dobrý den.
Tímto emeilem bych chtěla veřejně poděkovat paní učitelce Janě Popelkové,z oddělení Kytiček za úžasný a profesionální přístup k dětem.Uvědomila jsem si,že už je konec školního roku a já jí pořád chvalim jen mezi svými známými.Tak píši do vašich ohlasů.
Jsem velice spokojená s tím jak citlivě a individualně se věnuje dětem.Vidím to nejen u svého syna,ale i u ostatnich dětí.Vyborná je i komunikace a sdilnost mezi p.uč. a námi rodiči.Taktéž poskytnutí materiálů k upevňování znalostí z MŠ.Dále také to,jak jsou děti nadšené z odpokedního dovadění a aktivit s p.uč..Jsem opravdu nadmíru spokojená a velice bych ocenila,je to mé velké přání, kdyby p.uč. Jana mohla postoupit s dětmi do druhého oddělení a nadále s nimi pracovat.
Děkuji za poskytnutí prostoru.Seidlová
13:14 16.6.2009
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
vaše pochvala nás velice potěšila. Žádná finanční odměna nevyváží spokojenost rodičů.
Příjemné prázdniny
ředitelka školy
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

16:27 15.5.2009
Groulíkovi (e-mail)
Dobrý den.
Dáváme jen tip pro námět na kreslení dětí. Do konce června běží na stránkách MV ČR - výtvarná soutěž pro děti "Dráček Záchranáček," kde lze poslat obrázek na jedno ze 4 témat z práce hasičů, viz http://www.hzscr.cz/clanek/sluzby-pro-verejnost-souteze-a-vystavy-1-rocnik-vytvarne-souteze-pro-deti-a-mladez-davaji-za-nas-ruku-do-ohne.aspx.
7:43 6.5.2009
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
rádi bychom, aby angličtina v naší MŠ probíhala i v příštím roce. (Rodiče dětí, které chodí teď jsou velice spokojeni.)Přihlašování do kurzu bude probíhat v září a není omezeno věkem.
Přeji hezký den
Tržilová
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

14:38 5.5.2009
Lenka Dvořáková (e-mail)
Dodrý den,
chěla bych se zeptat, jestli bude příští školní rok ve školce probíhat kurz angličtiny a jestli už je možné nyní přihlásit ditě do tohoto kurzu.
Děkuji Dvořáková
8:38 5.5.2009
MŠ Dobětice (e-mail)
I já se musím připojit k tomu, že z fotek a tváří dětí je vidět spokojenost.Dcera neměla to štěstí být na ŠVP celých deset dní, ale i to něco málo pro ní bylo obrovským zážitkem.Odjezd dětí probrečela, ale ta vidina, že za dětmi přijede, byť jen na 3 prstíky byla obrovská.Chtěla bych touto cestou MOC PODĚKOVAT všem paní učitelkám.JSTE UČITELKAMI NA PRAVÉM MÍSTĚ SE VŠÍM VŠUDY.Ještě jednou VELKÉ díky - za všechno!!! Fuchsová
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

8:38 5.5.2009
MŠ Dobětice (e-mail)
Skláním velkou poklonu všem p. učitelkám, kteří se podílely na báječném programu na školce v přírodě ve Starých Splavech. Natálka za Vámi přijela až na posledních pár dnů, ale dodnes nám vypráví nejrůznější zážitky....a co teprve děti, kteří mají zážitky za celých 14 dní! Překrásné ubytování, počasí jak na objednávku a jídlo na jedničku s hvězdičkou. Velký dík za fotodokumentaci, každý rodič si tam najde to svoje štěstíčko. Převleky p. učitelek neměly chybu....opravdu krásné čarůdky!!!!!! Jen tak dál. Nechcete si to co nejdřív s dětmi zopakovat? Velká pochvala!!!R. Neumanová
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

21:35 4.5.2009
Romana Neumanová
Skláním velkou poklonu všem p. učitelkám, kteří se podílely na báječném programu na školce v přírodě ve Starých Splavech. Natálka za Vámi přijela až na posledních pár dnů, ale dodnes nám vypráví nejrůznější zážitky....a co teprve děti, kteří mají zážitky za celých 14 dní! Překrásné ubytování, počasí jak na objednávku a jídlo na jedničku s hvězdičkou. Velký dík za fotodokumentaci, každý rodič si tam najde to svoje štěstíčko. Převleky p. učitelek neměly chybu....opravdu krásné čarůdky!!!!!! Jen tak dál. Nechcete si to co nejdřív s dětmi zopakovat? Velká pochvala!!!R. Neumanová
20:55 4.5.2009
Fuchsová (e-mail)
I já se musím připojit k tomu, že z fotek a tváří dětí je vidět spokojenost.Dcera neměla to štěstí být na ŠVP celých deset dní, ale i to něco málo pro ní bylo obrovským zážitkem.Odjezd dětí probrečela, ale ta vidina, že za dětmi přijede, byť jen na 3 prstíky byla obrovská.Chtěla bych touto cestou MOC PODĚKOVAT všem paní učitelkám.JSTE UČITELKAMI NA PRAVÉM MÍSTĚ SE VŠÍM VŠUDY.Ještě jednou VELKÉ díky - za všechno!!! Fuchsová
23:37 30.4.2009
Groulíkovi (e-mail)
Prohlédli jsme si další várku fotek ze Starých Splavů. Je jasné, že se školka v přírodě náramně vydařila nejen počasím, ale i pohodovou náladou a výborným programem. Důkazem jsou spokojené tváře dětí na fotkách i jejich vyprávění. Díky
9:04 24.4.2009
Blanka Jaegerová (e-mail)
DĚKUJI, DĚKUJI, DĚKUJI !
Děkuji paní ředitelce Jitce Tržilové, děkuji paní učitelkám Mirce Klofáčové,Janě Svobodové, Yvetě Horáčkové, Daně Rohoušové, Ivetě Štětkové, Ireně Tiché, Radce Vaňkové i ostatním paní učitelkám. Zač? Podívejte se na dětské tváře všech našich dětí a bude Vám to hned jasné. DĚKUJI Blanka Jaegerová
19:17 22.4.2009
Ivana Krejčová (e-mail)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda u zápisu do Mš musí být přítomno i dítě nebo zda je ho možno zapsat při jeho nepřítomnosti? Děkuji za odpověď.
10:22 24.4.2009
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
přítomnost dítěte u zápisu je žádoucí.
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

18:00 22.4.2009
Veronika Řízková
Dočetla jsem se že jste vyhráli 3.místo v soutěži o dětské hřiště.Tak bych vám jen chtěla pogratulovat.Dříve jsem do této školky chodila sama(od začátku roku budu prvním rokem na gymnázium).Ale jak tak koukám zdá se mi že s té doby kdy jsem tu byla tu zůstala jen jedna paní učitelka.Tak nashledanou a gratuluji.
10:07 28.3.2009
Ivana Krejčová (e-mail)
Dobrý den,mojí dceři budou 3 roky příští rok v březnu. Je možné jí dávat do Vaší školky již od toho března? (Prý se děti normálně dávají do školky od září, což mi přijde v případě,že se vrátím do práce dost nepraktické ) Popř. kdy máme přijít na zápis? (Už tento rok,když jí jsou 2 roky?) Děkuji za odpověď.
10:27 24.4.2009
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
zápis se provádí pro děti, které do MŠ začnou chodit ve školním roce 2009/10. N a našich stránkách jsou uveřejněna kritéria přijímání. Je možné, v případě volného místa, nastoupit do MŠ i kdykoli během roku. V naší MŠ se toto děje poměrně často, z důvodů odchodů dětí kvůli stěhování jinam a podobně.
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

16:37 5.3.2009
Straková
Dobrý den, kdy probíhá zápis do Mš?
20:04 19.3.2009
MŠ Dobětice (e-mail)
Zápis do MŠ probíhá 4. - 7.5. 2009
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

16:13 27.2.2009
Karel Mikan (e-mail)
Pouze mne mrzí že je málo fotek ze třídy mé dcery( rybičky) . Rád bych se totiž občas podival jak to tam chodí. Zároveň bych rád pogratuloval ke třetímu místu v soutěži o dětské hřiště.
14:53 24.1.2009
Romana Neumanová (e-mail)
Také se připojuji ke gratulantům. Velké poděkování si zaslouží všichni, kdo posílali dětem hlasy. Byl to opravdu velký boj plný emocí, ještě v úterý ráno obrázek Natálky vedl s náskokem pár set hlasů, ale bohužel i přes značné úsilí nás MŠ Jamné a MŠ Sopotnice převálcovala.Největší poděkování patří p. učitelce Irence, která nejen děti do soutěže přihlásila, ale bojovala jako lev - neváhala v zájmu dětí oslovit i redakci novin, trpěla přerušovaným spánkem (aby stíhala poslat co nejvíce hlasů). Ještě teď jsem dojata, kolik hlasů obrázky nasbíraly....více jak 30 tis.hlasů....to u srdíčka přeci zahřeje. GRATULUJI ZA TŘETÍ MÍSTO!!!!!Pro mě je vítězem MŠ Dobětice!!!!!Doporučuji si přečíst komentář na www.junglegym.cz o průběhu celé soutěže. R. Neumanová
20:14 23.1.2009
Romana Neumanová (e-mail)
Přeji krásný den, připojuji se ke gratulantům. Mám velkou radost, že snaha p.učitelky Irenky byla odměněna, bez ní bychom o soutěži ani nevěděli, odvážně požádala o pomoc i novináře a po celou dobu soutěže spala pouze dvouhodinovým spánkem, aby stihla poctivě hlasovat! Děkuji také všem rodičům a ostatním hlasujícím za hlasy, opravdu to byl velice vyrovnaný souboj plný emocí, ještě v úterý 20.1. ráno byl obrázek Natálky na prvním místě s náskokem několika set hlasů, ale bohužel i přes značná úsilí se to lépe nepovedlo. Nevadí, pro mě je vítězem MŠ Dobětice a jejich krásné obrázky od dětí. Počet hlasujících mě strašlivě překvapil a dojal zároveň-přes 30 tisíc hlasů od lidí, kteří chtěli dětem pomoci....to je přeci to, co zahřeje i na srdíčku. D ě k u j i z a d ě t i !!!!!!!Doporučuji přečíst komentář na stránkách "junglegym" o průběhu celé soutěže.R. Neumanová
10:36 21.1.2009
Fuchsová
Byl to hezký boj, opravdu do poslední chvíle.
Věřím, že paní učitelka Irena ani nespala, opravdu tou soutěží žila a bojovala.
K R Á S N É 3.M Í S T O.
GRATULUJEME !!! Fuchsová
9:41 21.1.2009
Lukáš Müller (e-mail)
Dobrý den celé školce a ahoj paní učitelce Mirce(admirálce z LT) moc Vám gratuluji i s rodiči k pěknému 3.místu v soutěži o dětské hřiště,vím že jste asi trochu zklamáni(také jsem nepochopil tak rychlý odstup v hlasování),ale myslím,že v dnešní době jste i na druhé straně rádi,že alespoň třeba jedna klouzačka za ty korunky bude.Ještě jednou vám moc blahopřeji a zvlášť malé výtvarnici Natálce,a když budeme moci Vám zase v nějaké soutěži pomoct,tak dejte vědět,určitě se zase zúčastní celá moje rodinka.S přáním hezkého dne Lukáš Müller důstojník z léta 2008
6:07 21.1.2009
Jana Kulovana (e-mail)
Dobrý den,chtěla bych našim dětem pogratulovat k soutěži o dětské hřiště.Skončili sice po podivném hlasování na třetím místě,ale i to je myslím úspěch.Hlasovali jsme do poslední chvíle.Děkuji paním učitelkám,které naší školku do této soutěže přihlásili.
20:00 20.1.2009
Věra Baytalonová
Dobrý den,chtěla bych moc poděkovat "čerticím" Věrce a Katce ze 4.odd za vše co pro děti dělají,náš syn konečně letos zase chodí rád a s nadšením do školky.Ještě jednou děkuji.Ač nerada,ale musím se přidat k maminkám,kterým se nelíbily letošní fotky-byly opravdu otřesné,poprvé za čtyři roky.Přejeme Vám všem klidný rok a spokojené děti i rodiče.Věra a Jiří Baytalon
12:15 20.1.2009
Lenka Dvořáková (e-mail)
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, v jakém termínu bude letos o prázdninách uzavřena školka.
Děkuji Dvořáková
9:51 16.1.2009
Eliška Svobodová (e-mail)
Dobrý den,
stejně jako paní Červinková nejsem spokojená s kvalitou vánočních fotografií. Nechala jsem si je vyzvednout, takže jsem je přebírala s tím, že je už musím zaplatit a vzít si je a musím říct,že jsem byla až překvapená, co lze udělat s fotografií. Naše dcera na ní má jinou barvu vlasů i očí než ve skutečnosti. Také volba pozadí zelená není zrovna šťastná. Celkově bych za danou pořizovací cenu vánočních fotek čekala větší kvalitu a profesionálnost. Mluvila jsem ještě s jednou maminkou a také ona byla nemile překvapena "kvalitou" fotografií. Zřejmě by volba jiné firmy byla na místě. Děkuji a jsem s pozdravem. Svobodová
16:09 16.1.2009
MŠ Dobětice (e-mail)
Vážená paní Svobodová,
některé maminky fotografie vracely, jiné byly spokojené. Z celkového počtu 200 dětí máme pouze dvě stížnosti, což nepovažuji za důvod k hledání jiné firmy.
Přeji Vám hezký den a těším se na viděnou
ředitelka školy
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

19:47 11.1.2009
Monika Červinková (e-mail)
Dobrý den,
nejdříve bych moc ráda poděkovala paní učitelkám z Kočiček za krásnou vánoční besídku, moc hezké vystavené práce, umění malé děti tak zabavit a fotky z průběhu celého dne, které budeme mít na památku. Ale z vánočních fotografií od spol.prestigephoto s.r.o.jsme velice zklamaní. Měla jsem možnost porovnat sady fotek za přibližně stejnou cenu z jiných MŠ a dost jsem se z našich fotek zhrozila. Nebylo by možné vyzkoušet jinou společnost ? Nebo jsou všichni spokojeni ? Děkuji za odpověď Červinková
21:07 12.1.2009
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
Vaše pochvala nás moc potěšila. K fotografiím se nikdo negativně nevyjadřoval a mrzí mne, že nejste spokojená. Fotografie jste ale nemusela odebírat. Někteří rodiče tuto možnost využili a fotografie jsme vrátili.
Přeji Vám hezký den a těším se nashledanou
ředitelka MŠ
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

2:53 25.12.2008
Jaroslav Burda (e-mail)
Dobrý den,
na tomto odkazu http://www.zsrabasova.cz/projekty/msdobetice/msdobetice.html#mikulas_skolka06 najdete několik foteček Vašich dětí z návštěvy Mikuláše ve školce.
S přáním příjemného prožití vánočních svátků
Jaroslav Burda
ZŠ Rabasova
15:55 18.12.2008
Karla Mráčková
Krásné a klidné prožití vánočních svátků přeji všem zaměstnancům MŠ. Ať je následující rok plný pozitiv....
9:44 12.12.2008
Kateřina Dupalová (e-mail)
Dobrý den,
chtěla bych moc poděkovat učitelkám ze třídy Berušek pí Milušce Konigové a pí Ilonce Kvapilové za nádhernou vánoční besídku,kterou s dětmi připravily.Obdivuji je za jejich nesmírnou trpělivost při práci s těmi nejmenšími.
Ještě jednou děkuji Dupalová
14:13 1.12.2008
Fuchsová Dagmar (e-mail)
Dobrý den, i já bych se chtěla připojit s pochvalou k výzdobě třídy a chodby v pavilonu B a to nejde o pochvalu jen teď před vánocemi, ale během celého roku.Co se zájmových kroužků( aerobic+šikulka) týče i tam bych chtěla poděkovat, dcera je maximálně spokojená.A co je nejlepší pro rodiče? To, když je jejich dítě ve školce a v kroužkách spokojeno.Největší odměnou pro nás rodiče je, když nám dítě předvede na besídkách, kterým je věnováno maximum času ze strany učitelek, co se ve školce naučí.To potom tečou slzy dojetím, kterým se nelze ubránit.Paní učitelky : JEN TAK DÁL a hlavně, hodně trpělivosti!!!Fuchsová
12:36 1.12.2008
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den.
Chceme pochválit paní učitelky Irenu Tichou a Ivetu Štětkovou ze třídy Vrabčáků a paní učitelku, která vede kroužek Šikulků, za velice krásnou mikulášskou výzdobu nejen samotných tříd, ale i chodeb. Pochvala patří také učitelkám ze třídy Kočiček za podzimní dýňovou velkobabku Chňapku a roztomilého housenkového ježka z listí. Jak jsme se dozvěděli, některé z učitelek těmto výzdobám věnovaly svůj volný čas o víkendu, takže jejich přístup ke školce je více než profesionální. Pavilon B nyní navštěvují obě naše děti a s přístupem učitelek i programem jsme zatím ve srovnání s pavilonem A, kam minulý školní rok naše děti docházely, velmi spokojeni.
Groulíkovi
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

21:24 23.11.2008
Neumannová Dana (e-mail)
Dobrý den,
měla bych dotaz ohledně foto galerie. Minulý rok jste měli v galerii rozdělené i jednotlivé třídy (čertíci,berušky,medvídci ... ) a v nich následně vložené různé fotky z uskutečněných akcí té dané třídy. Takže stačilo jen otevřít třídu do které chodí syn a nahlédnout na aktuální fotky ( babičku máme až v Praze a takto se mohla podívat jak se vnoučkovi líbí ve školce a jak to u něj ve třídě vypadá,jinak tu možnost bohužel nemá) . Moc si to pochvalovala. Tuto zmíněnou galerii jsem již nenašla. Je možné, že tu již opravdu není nebo jsem ji přehlédla ? A pokud není, můžeme doufat v obnovení ?
Děkuji za odpověď . Neumannová
10:51 24.11.2008
MŠ Dobětice (e-mail)
Dobrý den,
foto z vaší třídy najdete v oddíle "o nás", kde jsou jednotlivé třídy a jejich fotografie. Do "galerie" jsme začali dávat fotografie z různých akcí, kde není jednoznačně možně přiřadit jednotlivou třídu. Fotografie pořizují učitelky sami a já je pak podle jejich přání vkládám na internet.
Přeji hezký den.
ředitelka MŠ
Toto je příspěvek od MŠ Dobětice

14:26 9.10.2008
Gabriela Fišerová (e-mail)
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, proč děti ze tříd 1 a 2 nemají téměř žádné akce. Děti ze tříd 3 a 4 to mají již velmi zajímavé a přijde mi škoda, že ty mladší se nikam nedostanou. Děkuji Fišerová
 

ZAJÍMAVOSTI

Naše MŠ navázala užší spolupráci s místní základní školou. Děti z jednotlivých tříd se budou střídat a budou si chodit zacvičit do velké školní tělocvičny.

Účast v projektu mšmt

Potravinová pomoc

Digitalizujeme školu


CO NÁS ČEKÁ

Letní prázdniny 1.7. – 2.8.2024 bude školka uzavřena. Informace k náhradnímu provozu

Seznam školek s termíny jejich uzavření